Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare pentru prima jumătate a anului 2023. Ce se va întâmpla în România în următoarea perioadă

Data publicării:
Carmen Harra , Foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra , Foto Facebook

Carmen Harra a dezvăluit ce se va întâmpla în România, în următoarea perioadă. 

Carmen Harra este extrem de cunoscută pentru previziunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, fie cu privire la evenimentele dezastruoase care au lovit lumea, fie chiar la anumite divorțuri care au cutremurat, de-a lungul timpului, lumea mondenă. Celebra clarvăzătoare a făcut acum o nouă serie de previziuni pentru anul 2023. 

Carmen Harra: „O să pornim într-o altă direcție”

„2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7, care este numărul lui Dumnezeu. Energetic, este un an care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume.

Este însă un an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că intrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție.

Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acest an. O să pornim într-o altă direcție. Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare.

Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în 2023. Dar per total e un an în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a declarat Carmen Harra, exclusiv pentru Ciao.

Te poate interesa și: Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

„Este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”

Cât despre probleme financiare, Carmen Harra susține că nu vom scăpa prea curând de ele. În schimb, cei mai mari conducători ai lumii vor trece prin transformări radicale, spune clarvăzătoarea.

„Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul lui 2023. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine.

Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma. Sunt oameni pe parcursul acestui an care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare.

Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. 2023 atrage atenția și asupra lui Putin dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului.

De aceea, din multe puncte de vedere este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”, a completat Carmen Harra pentru sursa citată.

Citește și: "Părinții s-au dus, divorțurile au trecut, succesele și coborâșurile au trecut". Ce planuri are Corina Chiriac, la 73 de ani

„Am rămas fără nimic. Niște oameni perverși”. Cum și-a pierdut Cătălin Botezatu întreaga avere

Care este motivul divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura: „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel