"Părinții s-au dus, divorțurile au trecut, succesele și coborâșurile au trecut". Ce planuri are Corina Chiriac, la 73 de ani

Data publicării:

Corina Chiriac a dezvăluit ce planuri are, dar și cum se menține în formă, la 73 de ani. 

Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite artiste din România, ce a lansat de-a lungul anilor o mulțime de piese și șlagăre care se mai cântă și astăzi. La 73 de ani, marea actriță a dezvăluit ce planuri de viitor are, dar și cum se menține în cea mai bună formă a ei. 

Ce planuri are Corina Chiriac, la 73 de ani

Corina Chiriac a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani. Marea actriță a mărturisit că se simte în cea mai bună formă a sa. Totodată, Corina Chiriac a precizat că este foarte ocupată, însă energia pe care o are, o ajută să își continue activitățile. 

„Anul acesta am împlinit 37 de ani. Eu dacă am 73 de ani, m-am gândit să îi pun pe dos. Este una dintre cele mai frumoase și fructuoase etape din toată viața mea. Mă simt foarte bine, nu se vede? Această vârstă dacă ai noroc și te ajută Dumnezeu să ajungi sănătos, începutul vârstei a treia, poate fi una dintre cele mai frumoase perioade din viața cuiva pentru că majoritatea dramelor vieții au trecut.

Părinții s-au dus, divorțurile au trecut, succesele și coborâșurile au trecut. Pentru mine, acum, este ca o câmpie plină de flori cu pădure cu minți în zare și cu cerul senin. Asta este starea mea prezentă și asta dau și eu mai departe la alții. E una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea.

Am exact activitatea pe care voiam să o am, am foarte multă treabă, am multă energie și mă ocup acum de evenimente culturale care îi bucură sufletul publicului pentru care am cântat și pentru care continui să mai cânt”, a declarat Corina Chiriac, în exclusivitate pentru Click.

Cum se menține Corina Chiriac, la 73 de ani

Corina Chiriac a dezvăluit și secretul frumuseții sale. Deși mai folosește unele creme și demachiante, marea actriță susține că adevărata frumusețe vine din interior. 

„Dacă îmi este dor de televiziune? Am fost mereu fascinată de televiziune, dar acum, în prezent, nu pot să spun că îi duc dorul la modul acela că nu pot să trăiesc fără televiziune. Dar eu fac televiziune, doar că apar mai rar ca să nu plictisesc.Cât privește aspectul meu fizic, de îngrijire, pot să îți zic că trucurile mele de înfrumusețare sunt extrem de simple. Este un demachiant civilizat în fiecare seară și o cremă. Plus că… În primul rând este o stare bună sufletească pe care toți trebuie să ne-o facem pentru că supărările fac riduri, înnegresc pielea și multe altele', a mai spus Corina Chiriac.

În următoarea perioadă, Corina Chiriac a mărturisit că va fi mai mult pe drumuri, mai ales că urmează să lanseze o carte nouă. 

„Acum vă surprind cu un volum nou, o carte nouă, care cuprinde două piese de teatru scrise de mine în ani diferiți. Apoi cu o expoziția a donației mele de la Muzeul de Istorie a României care este în turneu de anul trecut pentru că am ajuns la Piatra Neamț, Vaslui, acum plecăm la Târgoviște și am înțeles că o să mai plecăm la Alba – Iulia, la Brașov și nu doar”, a concluzionat Corina Chiriac.

Citește și: Corina Chiriac, pensie RIDICOLĂ: Învăţ să răzbat! Dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel