„Am rămas fără nimic. Niște oameni perverși”. Cum și-a pierdut Cătălin Botezatu întreaga avere

Data publicării:
Cătălin Botezatu, captură video YouTube
Descriere foto: Cătălin Botezatu, captură video YouTube

Cătălin Botezatu și-a pierdut toată agoniseala, în urmă cu mai mulți ani, după ce a fost trădat de prieteni. 

Cătălin Botezatu a reușit să dea lovitura în afaceri, încă de la o vârstă fragedă. La doar 26 de ani, celebrul designer avea deja mai multe proprietăți în SUA, în românia, un elicopter și chiar și un avion privat. O clipă de neatenție l-a lăsat fără niciun bun pe numele său. 
Recent, designerul a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa din punct de vedere financiar, mărturisind că a fost trădat de prieteni și deposedat de avere.


„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze.

Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colaborat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani', a declarat designerul, potrivit romaniatv.net.

S-a vehiculat că are o avere estimată la 100 de milioane de euro


Deși a rămas fără avere la doar 26 de ani, Cătălin Botezatu a reușit, ulterior, să reclădească un adevărat imperiu. De-a lungul timpului au apărut multe zvonuri despre averea impresionantă pe care aceasta a reușit să o strângă. s-a zvonit că ar avea peste 100 de milioane de euro avere. 

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a spus Cătălin Botezatu în podcastul de pe YouTube al lui Radu Tibulcă.


Pandemia i-a lovit serios afacerile

În pandemie, designerul a tras din greu să-și țină afacerile pe picioare și a ajuns chiar să vină cu bani de acasă, pentru a putea susține salariile celor 200 de angajați.
 

„Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese. E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu', a mai declarat designerul în podcastul lui Radu Tibulcă”, a mai spus creatorul de modă. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel