Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

Data publicării:
Carmen Harra, Foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra a fost invitată în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, unde a vorbit despre anul 2023. 

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023. 


Carmen Harra avertizează că anul 2023 ar putea aduce un colaps economic atât de puternic. Mai mult, pe lângă catastrofa financiară pe care o prevede în viitor, clarvăzătoarea spune că „următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a avertizat Carmen Harra, în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM.

Carmen Harra, previzuni pentru începutul lui 2023: „Un dezastru material”. Ce îi așteaptă pe români

Semnificația anului 2023

Carmen Harra spune 2023 este un an de trezire și că ar fi primul an de iluminare din ciclul următorilor 11 ani.

Omenirea ar putea fi lovită de un nou virus

„Încă de când a apărut covidul eu am avertizat că ăsta e un virus, dar va apărea altul. Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. (...) Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori  mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos!”, a prevenit Carmen Harra. 


Se termină războiul în 2023?

Se pare că anul 2023 va aduce sfârșitul războiului din Ucraina, pentru că Vladimir Putin, președintele rus, bate deja în retragere, spune Carmen Harra. Ea a explicat că Antihristul Putin are cifra destinului 7 și va intra într-un an guvernat de această cifră. „Este sub steaua a trei de șapte: cifra personală, cifra anului și cifra destinului. Forța lui energetică se termină aici, sub coincidența cifrei 7”, a punctat Carmen Harra.

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Soarta României în următorii ani

 „Românii au un reviriment! Există o reîntoarcere energetică, o reintegrare. Românul își va dori să-și repare greșelile și să acționeze”, a declarat Carmen Harra spre finalul emisiunii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel