Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

David Pușcaș s-a regăsit cu sora sa vitregă, adoptată și ea de solista Luminița Anghel și cu care a stat timp de 5 ani. David și Măriuca pun lumea la cale după întâlnirea de gradul 0 pe care au avut-o. Reacția Luminiței Anghel.

Luminița Anghel, unul dintre cei mai apreciați artiști din showbizul românesc, care a ocupat și al cincilea loc la Eurovision 2005, vine cu declarații în legătură cu fiul său adoptiv, David Pușcaș, în vârstă de 26 de ani. Solista l-a înfiat pe tânăr la 2 ani, iar pe atunci era partenera de viață a lui Marcel Pușcaș. Dând dovadă de un spirit mărinimos, solista a dorit să facă o faptă caritabilă pentru o fetiță aflată într-un centru de plasament, iar numele acesteia este Măriuca. Fapta a constat în oferirea unui Paște de neuitat  acestei fetițe din partea familiei Luminiței. Astfel, vedeta a adoptat-o  pe fetiță, însă, cinci ani mai târziu, mama biologică a acesteia a pornit un întreg scandal cu privire la custodia celei mici. Acuzațiile mamei biologice a Măriucăi au constat în declarațiile acesteia conform cărora solista i-ar fi furat fetița. După o luptă demnă de epopei, Măriuca a avut să se întoarcă în centrul de plasament în 2013. Din același an, David și Măriuca nu au mai avut niciun fel de legătură. Cu toate acestea, cei doi s-au întâlnit față în față după tot acest timp și anunță că pun lumea la cale.

Întâlnire neașteptată de gradul 0

Deși David Pușcas a mai avut câteva apariții în media, mama sa adoptivă pare că s-a detașat de situația copiilor înfiați, mai ales de cea a lui David, care a criticat-o foarte dur pe artistă în ultimii ani.

Cei doi s-au întâlnit la locul de muncă al lui David, acolo unde Măriuca a venit cu mai mulți prieteni. David a oferit mai multe detalii cu privire la evenimentul emoționant.

“Măriuca nu știa că lucrez acolo. Ea era în Centrul vechi cu colegii ei, m-a văzut și s-a oprit. Se uita țintă la mine. A venit către mine și mi-a spus `Sunt Maria. Care Maria?` În momentul în care am realizat, am avut un șoc.

Am recunoscut-o și am început să tremur și să plâng. I-am spus să se întoarcă la 20.00 acolo că terminam munca. Apoi am mers la mine acasă să vorbim. Am plâns, am râs, am depănat amintiri și am încercat să o întăresc”, a spus David Pușcaș, conform FANATIK.

Vezi și: Luminița Anghel, la un pas de moarte. Artista a trăit un adevărat coșmar: „Nu am știut că sunt moștenitoarea unei boli pe parte paternă…”

A câștigat lupta cu mama sa

David Pușcaș și sora sa, Măriuca, au avut multe provocări în viața lor, mai ales în timpul copilăriei. Trecuți atât prin probleme de natură financiară, dar și sentimentală, cei doi tineri își adună puterile pentru a face față vieții. De asemenea, din spusele lui David, sora sa îl aprobă la capitolul luptei cu mama lor adoptivă.

“Eu am câștigat “lupta” cu mama. Nimic nu mă mai poate doborî. Am suferit enorm înainte, dar faptul că am încheiat acest război cu mama și am reușit să demonstrez adevărul, mă simt împăcat. Iar Măriuca este de acord cu mine și m-am bucurat mult că am văzut-o.

Am făcut schimb de numere de telefon. Ea stă într-un cămin, dar se descurcă bine. Sunt elevi, studenți acolo în cămin. I-am spus că știu că a suferit la fel de mult ca mine, doar că a prins o perioadă mai scurtă”, a spus acesta pentru FANATIK.

Vezi și: Luminița Anghel, reacție neașteptată când a aflat că fiul ei, David Pușcaș, este bolnav. Psihologul Radu Leca dă de pământ cu artista: „Ar fi bine să îngroape această poveste”

Rana pe care a produs-o Luminița Anghel în sufletul fetiței pe care a adoptat-o

Emoțiile l-au năpădit când avea să audă ce i-a spus propria soră. Măriuca spune că din 2014, când a fost mutată, i s-a dat un album cu poze, dar nu erau decât poze cu David, nimic mai mult, iar acest fapt a lăsat o pată pe sufletul micuței deoarece, după cinci ani de conviețuit cu mama adoptivă, aceasta nu i-a lăsat absolut nicio amintire. Dezamăgirea fetiței a rămas întipărită în sufletul ei.

“Nici Măriuca nu a mai vorbit cu mama. Mi-a spus ceva și am plâns instantaneu. Mi-a spus că nu a mai vrut să o vadă mama și că au încheiat-o total.

Mi-a spus că atunci când a mutat-o la un ONG i-a dat un album de fotografii doar cu mine și cu ea. Practic nu era nicio poză cu mama. Erau câteva cu mine și cu bona. A vrut să îi șteargă și amintirea cu ea din moment ce nu i-a dat măcăr o fotografie. Sunt șocat de gestul acesta urât făcut de mama!

Mă gândesc că nu a vrut să le dea presei, dar este foarte urât ce a făcut, iar Măriuca a fost dezamăgită. Mi-a spus că a suferit enorm că nu i-a lăsat nicio poză. Ea încă îi spune ‘mami Luminița’. Îmi venea un nod în gât când o auzeam. Am încercat să nu plâng ca să nu o întristez și mai mult”, a mai dezvăluit David pentru FANATIK.

Vezi și: David Pușcaș, declarații cutremurătoare. Fiul vitreg al Luminiței Anghel se luptă cu depresia: “Aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile”

No comment

De asemenea, Fanatik a încercat să contacteze pe celebra artistă în legătura cu subiectul dat, deși solista a spus un scurt „Nu comentez”, după care a închis telefonul.

David Pușcaș este mândru de educația și stilul Măriucăi. Acesta declară că vrea să aibă grijă de ea, iar aparițiile publice nu sunt punctul forte al fetiței. Fratele mai mare nu face presiuni asupra ei pentru a ieși cu declarații.

“Este îmbrăcată bine, arată bine, sunt mândru de ea. Stă într-un cămin, cred că este un cămin privat pentru că arată chiar bine din ce am văzut în poze. Este foarte bine, dacă ținem cont de unde a pornit.
Se vede că am crescut împreună când eram mici. Avem același stil de îmbrăcat, parcă și vorbim la fel și încercăm să ne descurcăm singuri.

Mi-a spus că își aduce aminte de lumea mamei cu camere, cu emisiuni și îi este puțin teamă. Nu vreau să o presez să iasă din zona de confort. Dimpotrivă, vreau să am grijă de ea. Mie îmi place să apar public, ea e mai retrasă”, a concluzionat David Pușcaș pentru FANATIK.

Vezi și: Răsturnare de situație în cazul lui David Pușcaș. Diagnosticul primit de fiul adoptiv al Luminiței Anghel: „Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama”

Suferă de borderline

Cu toate acestea, David Pușcaș a mai precizat că, cum a mai spus, că se confruntă cu sindromul borderline. Aceasta este o afecțiune mintală care îi dă de  furcă  băiatului adoptat al Luminiței Anghel. Câteva dintre  caracteristicile acestei afecțiuni sunt nevroza și psihoza.

„Am borderline, o afecțiune psihică ce mi s-a activat în viața adultă din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat în trecut. Despărțirea, alungarea, abuzurile fizice și psihice care au existat în viața mea, mi s-au întors acum. Nu mănânc, nu dorm bine, am gânduri negre. Îmi este foarte greu, dar încerc să mă descurc singur, nu să cer”, spunea în urmă cu puțin David pentru FANATIK.

Vezi și: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut”. Luminița Anghel, prima reacție după acuzațiile făcute de fiul ei

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel