Luminița Anghel, la un pas de moarte. Artista a trăit un adevărat coșmar: „Nu am știut că sunt moștenitoarea unei boli pe parte paternă…”

Data publicării:
Luminița Anghel, foto Instagram
Descriere foto: Luminița Anghel, foto Instagram

Luminița Anghel a povestit cum a fost la un pas de moarte, după ce a moștenit boala cu care a fost diagnosticat tatăl său.

Recent, Luminița Anghel și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă grea din viața ei, când medicii i-au pus un diagnostic crunt. Potrivit artistei, anul 2019 a fost unul extrem de dificil pentru ea, după ce o durere banală s-a dovedit a fi o tromboză venoasă, o boală moștenită de la tatăl său, din cauza căreia ar fi putut să-și piardă viața.  Artista nu a luat acest lucru în serios și a încercat să se trateze singură cu diferite unguente, până într-o dimineață, când s-a trezit din somn din cauza durerilor insuportabile. Luminița Anghel nu a mai stat pe gânduri și a mers imediat la medic.

Luminița Anghel, la un pas de moarte

„În 2019 am trecut printr-o experiență cumplită, fiind, într-adevăr, la un pas de moarte. Nu am știut până în acel moment că sunt moștenitoarea unei boli pe parte paternă, numită trombofilie. În urma unui cheag de sânge, ignorat în timp și instalat pe piciorul drept, am ajuns în situația critică din care am fost salvată în ultimul moment. Întâmplarea nu pot să spun că m-a schimbat, doar că acum am devenit mai atentă la semnalele corpului meu, după cum ar trebui să facă toată lumea, de fapt.”, a declarat Luminița Anghel, pentru Viva!

Cele mai grele momente din viața Luminiței Anghel

Artista a recunoscut că cele mai grele momente din viața ei au fost atunci când și-a pierdut părinții. Luminița Anghel a povestit că tatăl său s-a stins din viața la scurt timp după ce ea a participat la Eurovision, iar la cinci ani distanța și-a dat ultima suflare și mama sa. 

„Fară îndoială, cele mai grele momente din viața mea au fost atunci când mi-am pierdut părinții, pe tatăl meu, imediat după Eurovision, și pe mama mea la cinci ani distanță. Iată aici un dezavantaj mare al celebrității, când nu poți să arăți publicului larg tristețea din suflet. Nu pot să ofer o clasificare a celor mai fericite momente din viața mea, pentru că au fost prea multe.”, a mai spus artista pentru sursa menționată mai sus. 

Luminița Anghel: „Mi s-au întâmplat multe minuni în viață”

„Mi s-au întâmplat multe minuni în viață, pentru care mulțumesc în fiecare zi când mă trezesc. Una dintre ele este vizita la Vatican, din noiembrie anul trecut. Nu era pentru prima oară, dar acum, la invitația Preasfinției Sale Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, și alături de membrii Organizației Mondiale a Profesorilor Catolici, l-am întâlnit personal pe Papa Francisc. Alături de prietenele și colegele mele de scenă, Nico și Monica Anghel, am legat, în ultimii ani, multe prietenii valoroase. Una este aceasta, cu familia Enjoy Music, Părintele Popa Paul și Preasfinția Sa Virgil Bercea, alături de care am amintiri valoroase, de neprețuit.”, a mai povestit artista. 

Citește și: Luminița Anghel, reacție neașteptată când a aflat că fiul ei, David Pușcaș, este bolnav. Psihologul Radu Leca dă de pământ cu artista: „Ar fi bine să îngroape această poveste”

Luminița Anghel, sacrificii colosale pentru siluetă: „Am greutata pe care o aveam acum 17-18 ani”. Trucul care o ajută să arate ca un model



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel