David Pușcaș, declarații cutremurătoare. Fiul vitreg al Luminiței Anghel se luptă cu depresia: “Aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile”

Data publicării:

David Pușcaș, fiul vitreg al Luminiței Anghel, trece prin momente dificile, după ce a ajuns victima depresiei. 

Luminița Anghel a fost în culmea fericirii când a reușit să-l adopte pe David. Odată cu trecerea timpului, ajuns la perioada adolescentină, David Pușcaș a devenit un copil problemă. Scandalurile și acuzațiile grave  dintre artistă și fiul ei erau la ordinea zilei. Deși părea că au îngropat securea războiului, se pare că cei doi au ajuns din nou să nu-și mai vorbească deloc. Acum, tânărul a făcut declarații cutremurătoare și a recunoscut că se luptă cu depresia. 

Fiul vitreg al Luminiței Anghel se luptă cu depresia

David Pușcaș a îngrijorat pe toată lumea, după ce a scris pe rețelele de socializare că se luptă cu depresia și că nu este într-o stare prea bună. Tânărul a recunoscut că atunci când îl apucă stările depresive nu se mai îngrijește și stă doar în pat. 

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca o legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a mărturisit David Pușcaș, în cadrul unui vog de pe rețelele de socializare.

David Pușcaș, cu ochii în lacrimi. Fiul vitreg al Luminiței Anghel nu mai vorbește cu mama sa: ”Pentru ea, eu nu mai exist”

Dana Marijuana are grijă de David Pușcaș

După scandalurile nenumărate avute cu mama sa, David Pușcaș s-a apropiat de Dana Marijuana, la care mai merge din când în când, atunci când are nevoie de un sfat. 

“David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea”, a spus Dana Marijuana, pentru ego.ro.

David Pușcaș, acuzații grave la adresa lui Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel

David Pușcaș a mărturisit că Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel, l-a bătut de nenumărate ori și l-a pedepsit, acesta fiind și motivul pentru care a rupt legătura cu mama sa adoptivă. Cu toate astea,  David Pușcaș a povestit, cu ochii în lacrimi, că îi este dor de mama sa, însă se pare că este ignorat total de către aceasta. 

”M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal”, a spus David Pușcaș pe YouTube.

Tânărul a povestit că tatăl său vitreg nu îl lăsa să iasă din camera sa. Mai mult decât atât, Davi Pușcaș a mărturisit că nu avea voie să se apropie nici de frigider și că îi aduceau mâncare în cameră. 

”Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a mai zis David Pușcaș.

Citește și: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut”. Luminița Anghel, prima reacție după acuzațiile făcute de fiul ei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel