Luminița Anghel, reacție neașteptată când a aflat că fiul ei, David Pușcaș, este bolnav. Psihologul Radu Leca dă de pământ cu artista: „Ar fi bine să îngroape această poveste”

Data publicării:
Luminița Anghel, David Pușcaș, foto Instagram
Descriere foto: Luminița Anghel, David Pușcaș, foto Instagram

Luminița Anghel a avut prima reacție, după ce a aflat că ful său adoptiv, David Pușcaș, este grav bolnav. 

Luminița Anghel a fost în culmea fericirii când a reușit să-l adopte pe David. Odată cu trecerea timpului, ajuns la perioada adolescentină, David Pușcaș a devenit un copil problemă. Scandalurile și acuzațiile grave  dintre artistă și fiul ei erau la ordinea zilei. Deși părea că au îngropat securea războiului, se pare că cei doi au ajuns din nou să nu-și mai vorbească deloc. Acum, tânărul se confrunte cu grave probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu tulburarea borderline.

Luminița Anghel, reacție neașteptată când a aflat că fiul ei, David Pușcaș, este bolnav

Contactată de jurnaliști, Luminița Anghel nu a vrut să comenteze acest subiect. 

“ Nu comentez acest subiect”, a spus mama adoptivă a lui David Pușcaș, pentru impact.ro.

Tatăl adoptiv al tânărului a fost întrebat dacă lui David i-ar fi fost mai bine cu el după divorțul de Luminița Anghel, însă nu a dorit să comenteze nici el acest subiect. 

”Nu știu, nu abordez subiectul, vă mulțumesc!”, a precizat tatăl adoptiv al tânărului, Marcel Pușcaș.

Psihologul Radu Leca, mesaj dur pentru Luminița Anghel

Psihologul Radu Leca a dat de pământ cu Luminița Anghel, spunând că trebuia să fie alături de fiul său în asemenea momente, nu să-l dea uitării.

”Atât timp cât stimata noastră artistă Luminița Anghel nu a reușit, de-a lungul celor 4 ani, să fie vizibilă în viața fiului său adoptiv, poate că ar fi bine să îngroape această poveste. Dacă David va avea nevoie de sfatul ei sau de protecția ei, cred că va apela la ea”, a mărturisit Radu Leca, pentru sursa citată mai sus.

Renumitul psiholog a vorbit și despre tulburarea cu care a fost diagnosticat David Pușcaș. 

”Întotdeauna, o persoană diagnosticată cu Borderline va furniza celor din jurul său o piesă de teatru, în mintea lor, dar, în mod real, avem de-a face cu o traumă extinsă, cu o reacție disproporționată, din partea celui care suferă de Borderline. Va da vina pe părinți, pe frați sau pe prietenii din copilărie pentru toate elementele pe care el le vizualizează ca fiind suferință. Va nominaliza și va folosi cuvântul atroce sau extrem sau eveniment activ de intensitate maximă, care pentru noi poate nu înseamnă absolut nimic.

Această reacție are loc din cauza prezenței în organism și a minții a tulburării Borderline. Emoțiile sunt extrem de vizibile, el va trece de la o stare la alta. Specialiștii consideră că majoritatea bolnavilor au avut o predispoziție genetică, de a dezvolta această afecțiune, la care au fost adăugați și anumiți factori externi, precum o relație de familie toxică și sentimentul profund de a fi neglijat.

Borderline se manifestă prin următoarele elemente: autocritică, imagine de sine instabilă, planuri în carieră total instabile, lipsă totală de empatie, incapacitatea evidentă de a recunoaște nevoile celor din jur, relațiile personale sunt intense, dar instabile, o profundă neîncredere, în raport cu ce văd și cu ce aud, frica de singurătate, frica de a fi dominați. În cazul lui David Pușcaș, este absolut normal, în conformitate cu ce a fost diagnosticat, ca afirmația lui, prin care spune că aceste boli sunt datorate abandonului părinților naturali și ulterior cel al părinților adoptivi, să fie credibilă, mai întâi ”, a mai spus psihologul.

Dana Marijuana are grijă de David Pușcaș

După scandalurile nenumărate avute cu mama sa, David Pușcaș s-a apropiat de Dana Marijuana, la care mai merge din când în când, atunci când are nevoie de un sfat. 

”De când David a fost la medic este cu mult mai bine, mai vesel, foarte curat, aranjat, îngrijit, m-am întâlnit cu el, acum o săptămână, mă bucur că îi este mai bine. I-am fost mereu aproape, la greu, mă căuta mereu ca să îi mai alin suferința. Nu știu ce probleme a avut cu mama lui adoptivă, cu Luminița Anghel, că nu am intrat în amănunte, dar știu că a suferit mult, eu îl consider ca fiind copilul meu. David ar putea încerca și o carieră artistică, are voce, el a mai cochetat cu muzica”, a precizat Dana Marijuana.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel