„Despărțirea este grea”. Cine e femeia după care a suferit Cătălin Măruță și cum l-a ajutat să o cunoască pe Andra

Data publicării:

Cu toții îl știm pe celebrul Cătălin Măruță, prezentator TV, moderator, soț și tată loial, iar acest lucru nu este de ieri, de azi! Însă, puțin cunosc detalii despre povestea de dragoste pe care acesta a avut-o înainte de a o cunoaște pe Andra.

Într-un interviu pentru playtech.ro, vedeta a vorbit despre prima sa iubire, care, din fericire pentru Andra, s-a terminat cu mult timp în urmă. Ce știm despre această fată misterioasă este ca provenea din Târgu-Jiu, iar Măruță era cavalerul ce făcea naveta pentru a o vedea și a întreține vie flacăra dintre cei doi. Povestea de dragoste, parcă desprinsă din romanele adolescenței, s-a petrecut în timpul anilor de liceu ai lui Măruță, poate chiar spre finalul acestora. Dar cum a decis „destinul” că perechea ideală pentru protagonist este Andra? Din interviu aflăm că situația a fost una dificilă, încărcată de emoții și sentimente caracteristice unei iubiri adolescentine; Cătălin Măruță a și explicat motivul relației eșuate: „Eu am venit la facultate, ea a rămas acolo. Nu a mai mers, am făcut naveta primele luni, după mi-am dat seama că nu mai merge.” Personalitatea a fost marcată de eveniment prin prisma afecțiunii puternice pe care o purta „fetei misterioase” fărădecare nu l-am fi avut pe Măruță al nostru astăzi, mai ales după eforturile colosale spre a-i demonstra fidelitatea și pasiunea, un exemplu pentru mulți bărbați cu patos, mai ales că evenimentul îi trezește amintiri și astăzi: „Sunt despărțiri de care îți amintești.”- a relatat acesta.

Fosta iubită l-a „ajutat” să o întâlnească pe Andra

Pentru a păstra suspansul față de dumneavoastră, vă oferim o sugestie: este fiica celebrului jurnalist sportiv Ovidiu Ioanițoaia, Iulia- lumea este mică, nu-i așa? Aparent, cei doi au ajuns să lucreze împreună la TVR 2, Cătălin Măruță în calitate de prezentator al emisiunii „Tonomatul de pe 2”, care, fără să fi bănuit cineva, era chiar realizată de fosta iubită, Iulia. De asemenea, și Andra s-a implicat în această poveste ireală deoarece cei doi s-au cunoscut chiar pe platoul acestei emisiuni! Cu toate acestea, la vremea respectivă, Măruță avea planuri serioase fără a fi vorba despre actuala soție: „Ne-am văzut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, spunea Andra, acum câțiva ani.”

Continuarea...

La ora actuală, Măruță se află într-o relație serioasă cu Andra de mai bine de 15 ani, iar lucrurile din trecut par să nu se amestece cu cele din prezent, ambele personalități bucurându-se de o căsnicie de invidiat. Andra, în plan personal este preocupată de mai multe proiecte artistice, toată lumea știind despre cariera sa muzicală de succes, în timp ce podcastul lui Măruță câștigă tot mai multă popularitate pe zi ce trece.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel