„Am nevoie de mai multă atenție”. Andra, probleme în căsnicia cu Măruță: „Plâng, mă descarc. Sunt tensiuni”

Data publicării:

Andra e extrem de discretă când vine vorba de problemele din cuplul cu Cătălin Măruță, însă de data aceasta a decis să spună lucrurilor pe nume, fără niciun pic de reținere. 

Andra și Cătălin Măruță par să trăiască o dragoste ca în povești, fiind în ochii multora familia ideală. Sunt împreună de mulți ani de zile și nu au fost niciodată implicați în vreun scandal public, fiind extrem de discreți când vine vorba de viața lor personală, dar și la problemele dintre ei doi. Totuși, chiar dacă se iubesc cu patimă și le arată tuturor în mediul online că sunt făcuți unul pentru celălalt, celebra artistă are însă totuși câteva reproșuri pe care i le adresează direct lui Măruță, fără să țină cont de părerile care ar putea apărea, în urma acestor dezvăluiri.

„Asta mi se întâmplă acum, împlinesc 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin, lucruri pe care le-am discutat cu el, ne-am așezat la masă și i-am spus. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă, simt nevoia de mai multă atenție. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Nu sunt genul căreia să-i spui tot timpul „te iubesc”. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână, nu-i nevoie de asta. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta. 

Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, deși nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”, a completat Andra, soția lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: „Despărțirea este grea”. Cine e femeia după care a suferit Cătălin Măruță și cum l-a ajutat să o cunoască pe Andra

„Sunt momente în care sunt tensiuni între noi”

Chiar dacă nu au apelat până acum la un psiholog, Andra recunoaște totuși că relația dintre ea și Cătălin Măruță este adesea „consiliată” de către un duhovnic, care îi îndrumă întotdeauna spre cea mai bună cale de urmat.

„El mi-a spus: „Cum, nu simți că fac chestia asta?”, ba da, dar simt că vreau mai mult. E foarte important să discutăm asta, pentru că trebuie să știm ce simțim, mai ales după atâția ani de relație. La noi terapia e diferită, avem un duhovnic și el ne rezolvă problemele, pentru că avem și noi discuții. Pentru noi acest om e o energie extraordinară, sunt momente în care sunt tensiuni între noi și atunci îl invit la noi, plâng, mă descarc, în primă fază suntem amândoi de față, eu spun tot, dar el nu se deschide la fel de mult. Eu când vorbesc de Cătălin, îmi vine să plâng.”, a continuat artista.

Pe aceeași temă: Andra i-ar ierta orice lui Măruță: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”. Vedeta ar trece cu vederea infidelitatea în cuplu

Motivul pentru care nu-i mai cumpără cadouri

Reproșurile nu se termină aici, însă. Andra spune că mai are o mare nemulțumire la adresa partenerului de viață, care nu știe deloc cum trebuie primit un cadou. 

„Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc. Nu știe să primească cadouri. Știu că e vina lui. Nu-i mai cumpăr cadouri, haine. I-am cumpărat niște ochelari, erau cu Bluetooth. Am sunat la niște prieteni, să-i fac rost. Nu i-a purtat niciodată, măcar de dragul meu. Îi port eu acum.”, a mai declarat Andra în podcastul lui Mihai Bobonete de pe YouTube.

VEZI și: Andra este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care ar flirta cu el”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel