Bianca Drăgușanu, dezvăluire filosofică privind secretul fericirii: „Le faci zilnic, poți să fii fericit”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Vedeta dezvăluie secretul filosofic. Care este treimea fericirii în concepția Biancăi Drăgușanu. Vedeta explică pe înțelesul tuturor.

Bianca Drăgușanu este una dintre divele cele mai cunoscute în showbizul nostru. Aceasta a devenit cunoscută în urma emisiunilor la care a participat și mai ales în urma operațiilor estetice pe care le-a efectuat asupra corpului său. Aceasta însumează mai bine de 30 de intervenții chirurgicale de-a lungul timpului.

Poate ești interesat și de: Serghei Mizil, concluzie șoc față de femeile din România. Care sunt gusturile afaceristului în materie de vedete: „Delia îmi place”

Secretul fericirii universale

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a avut o postare pe rețelele sale de socializare, acolo unde a scris câteva cuvinte despre cum vede aceasta elementul fericirii ca filosofie abstractă. Banii, sănătatea și armonia sunt elementele cheie pentru  o viață fericită în concepția vedetei. Poate mulți se vor întreba și ce înseamnă „banii” sau cât de mulți ar trebui să fie aceștia, dar protagonista nu oferă mai multe detalii. Ce știm cu toții este că Bianca acordă atenție maximă  aspectului său fizic, vedeta frecventând sala de sport destul de des; astfel, știm că sănătatea este întreținută foarte bine și de efortul fizic.

 

„Să ai bani mulți și să fii sănătos, să fii în armonie cu toate lucrurile pe care le faci zilnic. Dacă ai bani, ești sănătos și ești în armonie cu toate lucrurile pe care le faci zilnic, poți să fii fericit. Că ce-ți trebuie mai mult? Sănătate, bani și iubire!”, a mărturisit vedeta în cadrul unui videoclip pe o rețea de socializare.

Un subiect conex ar fi: Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relația cu Bianca Drăgușanu. Unde s-au întâlnit prima dată: ”Era femeia accident”

Poate ești intereseat și de acest subiect: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea. Blondina face primele declarații după ce s-a speculat că este însărcinată cu Gabi Bădălău: „Suntem oameni cu toții”

 

Tăcere în privința lui Gabi Bădălău

Într-o postare mai recentă, Bianca Drăgușanu împărtășește cu fanii săi secretul fericii. Diva este și într-o relație amoroasă cu Gabi Bădălău în care se simte foarte împlinită. Bianca a fost de mai multe ori în atenția media după ce a mai declarat și că a devenit obositor să aibă acest personaj de „divă”, să se machieze și întrețină exagerat de mult doar pentru a se afișa bine în fața camerelor. Deși a mai menționat că este foarte fericită în relația sa, de data aceasta  vedeta noastră nu a părut să dorească a vorbi despre partenerul său cu care nu este, cel puțin acum, căsătorită. Motivul ar fi fost că declarațiile publice cu privire la viața personală ar afecta echilibrul de cuplu, iar protagonista se ține bine de acest principiu.

„Întotdeauna am fost iubită și răsfățată. Pe mine mă iubește Dumnezeu foarte mult, copilul meu mă iubește foarte mult, mama mea și dacă există aceste trei elemente, nu ai cum să spui că nu ești iubit. Vorbesc despre mine și despre viața mea personală nu prea mai vorbesc, că s-a vorbit prea mult și nu face bine”, a declarat ea, conform Spynews.

 

Urmărește și: Cătălin Botezatu „taie în carne vie”. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu au operații estetice exagerate: „Toate buzele sunt ca două rațe”

Mai poate fi ceva de inteeres și: Bianca Drăgușanu, motivul pentru care nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă blondina

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel