Bianca Drăgușanu rupe tăcerea. Blondina face primele declarații după ce s-a speculat că este însărcinată cu Gabi Bădălău: „Suntem oameni cu toții”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații, după ce s-a speculat că este însărcinată cu Gabi Bădălău. 

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 41 de ani, are o relație cu afaceristul Gabi Bădălău. Aceștia au fost zăriți de mai multe ori prin diverse locuri prin București, iar Bianca Drăgușanu este obișnuită cu aparițiile în presă, reprezentând un subiect la ordinea zilei.

„Suntem oameni cu toții!”

Cu toate acestea, vedeta a fost fotografiată în mai multe ipostaze, iar publicul a luat-o razna deoarece, conform pozelor surprinse de paparazzii CANCAN, Bianca se ține de burtică, semn că ar fi însărcinată. Ulterior, vedeta vine și cu explicații legate de această agitație din media, spunând că toți avem momente și momente, când suntem mai balonați ori când am mâncat prea mult. Aceste explicații au ieșit la suprafață pe una dintre platformele de socializare ale vedetei.

 „Eu, fiind om la rândul meu, am și eu perioade când mănânc și poate mă balonez. Acum, uitați-vă cum arăt și acum uitați-vă cum pot să arăt! Sau am varianta când mănânc mai mult (n.r. Își arată burta) Suntem oameni cu toții!”, spune Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, conform ego.ro.

VEZI ȘI: Cătălin Botezatu „taie în carne vie”. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu au operații estetice exagerate: „Toate buzele sunt ca două rațe”

„E greu să fiu eu”

Bianca Drăgușanu și-ar mai dori încă un copil. În perioada în care forma un cuplu cu Alex Bodi, amândoi și-ar fi dorit copii, doi băieți gemeni. Pentru a face asta cei doi ar fi făcut mai multe vizite la o clinică de inseminare in vitro, potrivit cancan, conform ego.ro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună deja de doi ani, dar nu a fost numai roz în tot acest timp, având la activ multe scandaluri ieșite în media. Una dintre popularele situații a fost cearta dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu.

De asemenea, Bianca are o fetiță în vârstă de 8 ani aproape, aceasta fiind în urma relației pe care a avut-o cu fostul ei partener, Victor Slav. Totuși, diva dorește mai mulți copii, invocând faptul că a obosit să mai joace rolul pe care-l are de mulți ani și că ar dori să renunțe la machiaj, tocuri, zâmbete ce nu relevă starea sa de spirit. Pentru Bianca a devenit greu să mai joace acest rol, dar și să fie ea însăși.

„Vorbeam cu un om pe care îl iubesc foarte mult și i-am zis: „Băi, mă simt atât de epuizată astăzi să joc acest rol de divă pe care îl am, adică machiaj, tocuri, zâmbește. E greu.” E foarte greu să fiu eu. Sunt și eu mamă de copil, poate mai fac un copil ca să fiu mamă de copii”, a spus Bianca, conform ego.ro.

VEZI ȘI: Bianca Drăgușanu, motivul pentru care nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă blondina

Mai dorește cel puțin doi copii, gemeni

Mai concret, vedeta dorește cel puțin încă doi copii, chiar dacă, printr-o conjunctură neplăcută, nu îi mai poate face pe cale naturală. Aceasta va apela fără dubii la fertilizarea în vitro.

„Hai să fim înțelepte. Am de gând să fac copii, doi. Mă duc și îmi fac fertilizare in Vitro dacă nu îmi iese pe normal. Hai să fim mai bune, hai că suntem femei, nu suntem copile de 14 ani. Hai să fim mai bune!”, spunea Bianca Drăgușanu în trecut, conform ego.ro.

VEZI ȘI: Suma uriașă primită de Bianca Drăgușanu, pentru a participa la America Express: „M-au momit cu bani mulți”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel