Cătălin Botezatu „taie în carne vie”. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu au operații estetice exagerate: „Toate buzele sunt ca două rațe”

Data publicării:
Raluca Bădulescu, Cătălin Boteztau, Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Raluca Bădulescu, Cătălin Boteztau, Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram/ colaj Spectacola

Cătălin Botezatu a vorbit despre divele din showbiz care au ales să apeleze la operațiile estetice.

Cătălin Botezatu a criticat dur vedetele cu operații estetice exagerate de la noi din țară. Celebrul designer spune că este de acord cu transformările fizice, atât timp câ sunt făcute cu moderație și cu bun gust, însă femeile ar trebui să fie, preponderent, naturale. Mai mult, acesta o dă chiar exemplu pe Kim Kardashian pentru „așa nu”, fiind extrem de intrigat de moda pe creat-o în întreaga lume, cu privire la aspectul fizic cât mai perfect și voluptos.

„Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (n.r.: se referă la manechine) sunt naturale. O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o generație în femei-mamut.

Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel ca ele. Fiți naturale!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru PRO TV, potrivit Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabriela Prisăcariu. Designerul s-a oferit să aibă grijă de fiul ei, când ea defilează la prezentările lui: „Mă duc eu bonă, o săptămână”

Ce spune Cătălin Botezatu despre Andreea Esca

Când vine vorba de femeile care merită puse pe lista „așa da” din România, Cătălin Botezatu s-a dus direct cu gândul la Andreea Esca, care și-a păstrat naturalețea și nu s-a lăsat nicio clipă dusă de val. Vedeta este la fel ca atunci când a debutat pe micile ecrane, iar atitudinea feminină și haioasă o completează perfect, spune Cătălin Botezatu.

„Poate fac ceva, dar decent. Sunt multe femei operate mișto. Nu că Esca e de la voi, dar Esca a rămas aceeași. Dacă o vezi în viața de zi cu zi, e foarte haioasă, are decență, feminitate, aer de lady. Nu cred că a apelat la ceva. A reușit să se păstreze super-femeie”, a ma spus designerul.

VEZI și: Femeia la care Cătălin Botezatu nu a țipat niciodată, la prezentările de modă: „Nici măcar o dată nu a ridicat puțin glasul

„Anumite operații sunt exagerate și la Bianca Drăgușanu”

Se știe faptul că Bianca Drăgușanu este una dintre femeile preferate ale lui Bote, cei doi având în ziua de astăzi o relație extrem de specială. Același lucru poate fi valabil și în cazul Ralucăi Bădulescu, care are o prietenie lungă cu designerul. Cu toate acestea, Cătălin Botezatu nu le-a menajat nicio clipă și a spus lucrurilor pe nume. Chiar dacă cele două dive din showbiz se vor a fi niște personaje, anumite operații estetice sunt exagerate până și la ele, consideră acesta. 

„Altă întrebare! Dacă vrei să te legi de Bianca Drăgușanu, să vezi că poți s-o recunoști. N-are multe operații, a făcut și ea cât a putut. Ea e Bianca și are voie. Anumite operații sunt exagerate și la ea, cum e și la Raluca Bădulescu. Ele devin niște personaje.

Uite, Mihaela Rădulescu e operată, dar e făcută cu stil. Îți aduce aminte de femeia fatală, de Cher. Îmi place Dana Budeanu, și ca creier. Te fac sub vorbe și la televizor, și sub televizor”, a spus fără să mai țină cont de menajamente Botezatu.

Citește și: Ce studii are Cătălin Botezatu. Foarte puțini oameni știu: „Acum nu aș mai face asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel