Bianca Drăgușanu, motivul pentru care nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă blondina

Data publicării:

Bianca Drăgușanu a dezvăluit motivul pentru care nu bea niciodată alcool. 

Bianca Drăgușanu are mare grijă de felul în care arată. Vedeta este atentă ca fiecare apariție a sa să fie impecabilă. Blondina are un regim alimentar, iar sportul face parte din rutina sa zilnică. Totodată, Bianca Drăgușanu a recunoscut că nu consumă niciodată alcool , nici măcar la distracție. 

Bianca Drăgușanu, motivul pentru care nu bea niciodată alcool

Bianca Drăgușanu este de părere că alcoolul este foarte nociv pentru sănătate, dar și asupra aspectului fizic. 

„Eu am o părere foarte proastă despre alcool pentru că are zahăr. Te umflă la față, ți se umflă picioarele, faci coșuri, faci celulită, păi nu e păcat, la câte ore stau eu la sală, la câți bani investesc în mine, pe operații, pe botox… Păi să mă duc și să beau alcool? De ce? Eu pot să mă distrez pe apă plată, cum am stat ieri în picioare patru ore la loft și am analizat foarte funny lumea din jurul meu, care se distra, chiar dacă bea alcool. Dar eu eram, cumva, altfel. Și toată lumea zicea: băi, frate, ești ca un observator, ca un străjer, bea și tu ceva! Am zis: nu pot, nu-mi place!

Nu am băut niciodată în viața mea și nici nu o să beau. Dar mă distrez pe seama prietenilor mei, că de multe ori le povestesc eu ce au făcut. Sunt foarte mândră de mine pentru că nu sunt foarte multe persoane care se distrează în felul meu. O mai iau razna, așa, câteodată, când mănânc o porție de cartofi prăjiți, cum am făcut ieri. Da… Nu mai beau nici Cola 0, beau doar apă', a spus blondina, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a fost diagnosticată cu diabet

 Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că blondina suferă de diabet și face tot posibilul ca să-l țină sub control. Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu mai consumă gluten, a renunțat definitiv la zahăr și a eliminat și lactalele din alimentație.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult.

Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urma unor analize am descoperit că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez și trebuie să țin regim alimentar strict', a spus Bianca, acum ceva timp, pentru Click!.

Vedeta a recunoscut că la începuturile carierei sale s-a înfometat să ajungă la silueta mult dorită, însă acest lucru i-a adus foarte multe probleme de sănătate. 

„Mi-a fost foarte greu să slăbesc, am făcut foamea și acum am ulcer. La 23 de ani, am început regimul, am dat jos 15 kg. Și acum mă înfometez ca să mă mențin și să reușesc, la 28 de ani, să urc pe podium cu fete de 17. Mănânc o singură dată pe zi, până în ora 16.00, și atunci numai frunze', a spus aceasta, potrivit sursei citate.

Bianca Drăgușanu este nevoită să își schimbe dantura din cauza diabetului

Bianca Drăgușanu a fost nevoită să își schimbe dantura, deoarece îi sângerau foarte rău gingiile din cauza diabetului.

„Pe 30 ianuarie trebuie să mă duc la Timișoara. Mi-am dat dantura jos și-mi pun alți dinți. Am avut o problemă de sănătate, din cauza diabetului îmi sângerau gingiile și a trebuit să-mi schimb întreaga dantură', spunea  Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel