Bianca Drăgușanu, apariție provocatoare în costum de baie: „Tu ai idee câte infarcte o să fie? Ești perfectă”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat într-un costum de baie extrem de sexy, direct de la malul mării. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu are o siluetă de invidiat, fiind una dintre cele mai râvnite femei din România. Blondina a făcut foarte multe sacrificii pentru a obține corpul mult dorit, după cum declara chiar ea în repetate rânduri, și se pare că rezultatele sunt pe măsură. Și, pentru că afară e căldură mare, diva și-a luat puțin timp liber de la treburile zilnice și a plecat să se răcorească pe litoralul românesc. Acolo, Bianca Drăgușanu a făcut ravagii cu un costum de baie extrem de provocator, care i-a scos în evidență toate formele perfecte.

Fanii nu au rămas, în mod evident, indiferenți, și au sărit în număr extrem de mare să o complimenteze pe divă.

„Perfectă și punct” / „Ești nebună să te afișezi așa la plajă, tu ai idee câte infarcte o să fie? Ești perfectă” / „Ești atât de frumoasă” / „Foarte frumoasă!”, au fost doar câteva dintre zecile de complimente primite de blondină pe Instagram.

VEZI și: Cătălin Botezatu „taie în carne vie”. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu au operații estetice exagerate: „Toate buzele sunt ca două rațe”

A făcut extrem de multe sacrificii pentru a arăta impecabil

Într-un interviu recent acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Bianca Drăgușanu ne-a vorbit despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă de-a lungul timpului, pentru a arăta cât mai perfect. Tocmai din acest motiv, blondina spune că invidiază în sensul bun femeile naturale, care nu mai sunt nevoite să apeleze la anumite îmbunătățiri.

„Înseamnă ambiție, înseamnă perseverență, toleranță. Capacitatea de a gândi peste ceea ce gândesc unii dintre noi. (...) M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros. Timpul de vindecare e unul dureros. Spre fericirea mea, eu am operațiile reușite, dar puteau să fie nereușite.

Eu n-am avut norocul Antoniei, de exemplu, care e naturală, de la Dumnezeu, are năsucul perfect, ochișorii. Eu m-am operat. Sunt niște sacrificii, am avut noroc de doctori buni. Acum sunt cum vreau eu. Înainte nu eram cum îmi doream. Despre asta vorbesc, eu apreciez femeile naturale și tot respectul din partea mea. Eu sunt un om foarte asumat și dacă eu consider că îmi stă bine cu ceva, am să insist pe acel lucru”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spectacola.  

Citește și: Bianca Drăgușanu, motivul pentru care nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă blondina

Ce alimente nu mai consumă

Chiar dacă astăzi are, fără doar și poate, măsurile perfecte, Bianca Drăgușanu spune că își permite să mănânce absolut orice, neavând o dietă prea restrictivă. Totuși, de dragul sănătății, blondina a renunțat la câteva alimente, precum e zahărul.

„Nu există alimente de care nu mă ating. Recent, am terminat o caserolă de jumări, foarte bune. Nu mă ating de alcool și încerc pe cât posibil să reduc zahărul, pentru că mi se pare că distrug corpul, celulele tinereții. Îmi iau zahărul din fructe. Dar mănânc ce vreau, când vreau, fără restricții și fără diete, dar cu măsură. Sunt un om foarte activ și probabil am arderile foarte intense, fac zilnic foarte multă mișcare, fie la sală, fie car câte ceva, duc sau aduc diverse lucruri.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Fanatik

Citește și: Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru femeile care aspiră la succes: „Nu îți trebuie neapărat mulți bani. „Eu, după ce am născut...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel