Bianca Drăgușanu: „Am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc eu. M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros” / VIDEO

EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu dezminte informația falsă, apărută zilele trecute, prin care se spunea că ea ar fi declarat că „urăște femeile naturale, care se dau cu cremă de gălbenele”. Iată ce ne-a declarat vedeta. 

Echipa Spectacola a fost prezentă la Viva party, acolo unde a stat de vorbă cu Bianca Drăgușanu, pentru a afla cum face față criticilor din social media, dar și presiunii mediatice la care este supusă, fiind, de ani de zile, sub lupa tabloidelor. 

VIDEO: 


„Înseamnă ambiție, înseamnă perseverență, toleranță. Capacitatea de a gândi peste ceea ce gândesc unii dintre noi. Mă confrunt deseori cu tot felul de probleme, de fapt, nu probleme, că astea sunt chestii imaginare, probleme au alții, poate cu cutremure sau cu chestii de sănătate. Mă confrunt cu tot felul de știri false, în ultima perioadă. Am fost foarte supărată zilele trecute pe o știre neadevărată despre mine. Pusă cu ghilimele: „Bianca Drăgușanu: Eu iubesc femeile naturale care se dau cu cremă de gălbenele”. Nu există așa ceva. Cum puteți să scrieți așa ceva despre mine? Eu apreciez femeile, mai ales femeile naturale pentru că eu am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc. M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros. Timpul de vindecare e unul dureros. Spre fericirea mea, eu am operațiile reușite, dar puteau să fie nereușite. Și atunci, eu apreciez femeile naturale. Dar au fost niște cuvinte luate dintr-un context, de acum șase ani, dintr-o emisiune, și au fost puse cumva aiurea. M-am simțit lezată că cineva ar putea să creadă despre mine că eu am în vocabular cuvântul „urăsc”. Eu sunt un om mult prea deștept ca să urăsc pe cineva sau ca să folosesc acest cuvânt. Nu există în vocabularul meu acest cuvânt”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spectacola.  

Mai mult, vedeta a dat-o ca exemplu pe Antonia, mărturisind că o admiră pentru frumusețea sa naturală. 

„Eu n-am avut norocul Antoniei, de exemplu, care e naturală, de la Dumnezeu, are năsucul perfect, ochișorii. Eu m-am operat. Sunt niște sacrificii, am avut noroc de doctori buni. Acum sunt cum vreau eu. Înainte nu eram cum îmi doream. Despre asta vorbesc, eu apreciez femeile naturale și tot respectul din partea mea. Eu sunt un om foarte asumat și dacă eu consider că îmi stă bine cu ceva, am să insist pe acel lucru”, a mai spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 12 iun 2023, 16:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience