Bia Khalifa, copilărie de coșmar. A fost maltratată și abuzată fizic de tatăl alcoolic: „O bătea pe mama până leșina, și pe noi la fel”

Bia Khalifa a povestit cu oroare despre greutățile cu care s-a confruntat în copilărie.

Bia Khalifa este una dintre cele mai excentrice și nonconformiste apariții din showbiz-ul românesc.  Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' s-a făcut remarcată după ce a format un cuplu cu Dani Mocanu,  cu Fulgy de la Clejani, dar și prin prisma emisiunilor în care a fost prezentă. 

Bia Khalifa a fost maltratată și abuzată fizic de tatăl alcoolic

Bia Khalifa a fost invitată în cadrului unui interviu, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care se ascunde în spatele caracterului său pe care îl judecă majoritatea oamenilor. Tânăra a mărturisit că a avut parte de o copilărie de coșmar și asta pentru că tatăl său a fost alcoolic și a abuzat-o în nenumărate rânduri. Bia recunoaște că toate traumele din copilărie se răsfrâng asupra sa chiar și în ziua de azi. 

„Am copilărit în Italia (…) dar m-am născut în România! (…) Eu provin dintr-o familie de pocăiți credincioși și sunt niște persoane minunate. Tati a avut probleme cu alcoolul. Mami era maltratată, ceea ce am pățit și eu (…) pe pielea mea.

Îmi pare foarte rău pentru persoanele care pățesc asta.(…) Dacă persoanele astea (maltratate n-r.) ar încerca să scape, să fugă, și-ar da seama că au trăit într-un abuz total. Mama toată viața ei ne-a ascuns anumite detalii, dar mi-au povestit unchii și verișorii mei. O bătea (tatăl vedetei n.r.) până leșina, și pe noi la fel (…) Mă gândesc câteodată, ce făceam eu, ca un copil, atât de grav, să-mi facă chestiile astea (…) De-asta sunt o persoană închisă în mine, foarte sensibilă (…) Nu vreau să fiu ca tata, nu sunt și n-o să fiu niciodată!', a mărturisit Bia Khalifa, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Bia Khalifa: „ Tata nu ne-a mai lăsat să o vedem pe mami; numai o dată pe an”

Blondina a povestit că ea și fratele său erau maltratați cu obiecte și cuțite. Abia când a mai crescut, mama sa le-a explicat că și ea era bătută și chinuită. Mama vedetei a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și proteja copiii de comportamentul abuziv al tatălui, astfel că i-a luat pe cei doi și au plecat în Italia. 

„Mama ne-a luat pe mine și pe Tibi, fratele meu, cu ea, în Italia. Ne-a înscris la școală, trebuia să avem o viață normală, cum avea orice copil. Mami mi-a spus când am crescut (…) că tata mă bătea când eram bebe…

Am crezut că doar eu și fratele meu suntem maltratați, cu obiecte, cuțite… eu nu am crezut că și mami a trecut prin chestiile astea. (…) Tati i-a spus lui mami să ne lase o săptămână cu el (…) și după aceea ne-a interzis să o mai vedem (…)

Eram copii, avea 2-3 anișori și după aceea tata nu ne-a mai lăsat să o vedem pe mami; numai o dată pe an. (…) Câteodată, când ne vedeam cu ea, după ce pleca, ne uitam pe geam, și după ce nu mai vedeam mășina ei, plângeam; a fost crunt pentru mine, a încheiat aceasta.

Citește și: Ce spune Mircea Solcanu despre căsătoriile între persoane de același sex în România, după ce s-a pocăit: „Va crește numărul divorțurilor și…”

Jean Paler a fost la un pas de moarte, pe plajă, la mare. Ce a pățit actorul, în tinerețe: „Au venit și m-au mișcat să vadă dacă trăiesc…”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 iul 2023, 14:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience