Bella Santiago și bunica ei, greutăți inimaginabile. S-a luptat cu sărăcia toată copilăria: „Nu am trăit precum copilul meu”

Data publicării:

Viața din Filipine a fost grea pentru artistă. Ea a povestit momentele halucinante în care se regăsea de multe ori, în copilărie.

Mulți o cunosc pe Bella Santiago de la televizor, acolo unde ea a participat la mai multe emisiuni și unde câtștigat și premii. Ea a venit în România în 2016, țara natală fiind Filipine. Ea a avut parte de o copilărie grea, iar bunica a rămas permanent în amintirea ei.

„Sunt din Filipine. Noi am fost foarte săraci. Eu nu am copilărit cum copilărește copilul meu acum. Eu am fost un copil care a învățat mult în viață. Mama m-a lăsat la bunica de când aveam cinci ani. Am învățat multe chestii de la bunica mea. Eu în loc să stau afară să mă joc cu copiii, stăteam cu bunica să fac curățenie în casă. Făceam și gheață… în Filipine făceam gheață, se pune într-un plastic și le vindeam. E căldură acolo și oamenii au nevoie de gheață. Nu am avut copilărie, a fost o copilărie mai grea. Relația cu bunica a fost frumoasă, dar este foarte strictă. Eu trebuia să mă trezesc de dimineață. Șapte era deja prea târziu pentru ea. Trebuia să ne trezim la 5:30 sau 6:00. Mă duceam la școală, da. La școală voiam mereu să fiu prima și studiam foarte mult”, a povestit Bella Santiago la Ego Life.

Vezi și: Cum se sărbătorește Crăciunul în Filipine. Bella Santiago: „Mergeam singură la colindat” / EXCLUSIV

Face tot ce poate pentru a își ajuta familia

Ea acum are 32 de ani și s-a luptat din greu pentru a câștiga un trai mai bun la noi în țară. Copilul ei, după cum admite și ea, se bucură de o copilărie mult mai bună decât cea de care a avut cântăreața parte.

Vezi și: Bella Santiago, cel mai important sfat pe care l-a primit de la Teo Trandafir: "Am învățat că..." Ce spune artista despre plecarea de la Kanal D / EXCLUSIV /

Mama ei a plecat de mică într-un oraș mai mare pentru a putea susține familia, iar orezul era mâncarea principală în casa bunicii, neavând alte posibilități. Ajunsă la maturitate, Belle se asigură că își ajută familia cât de mult poate.

„Mama a plecat, nu m-a părăsit. Noi am avut o viață foarte săracă. Eu când stăteam cu mama, îmi aduc aminte că mama nu muncea. Tata a murit când aveam un an. Mama făcea chestii mici cu care câștiga foarte puțini bani. Și am în memorie amintirea când mâncam orez cu sare, orez cu lapte, orez cu cafea, ce apucam. Orezul este baza. Dacă ai orez în casă ești ok, ești bine. Atunci mama nu prea avea răbdare cu mine. La un moment dat, când mă bătea, a văzut bunica mea și m-a luat ea. Atunci a decis mama să plec, să mă lase la bunica. Ea a vrut să plece într-un oraș mai mare să câștige bani. Am stat la bunica mea. Da, tot timpul (n.r. ea le ajută pe ele acum). Am zis că până respir o să o ajut”, a mai povestit Bella Santiago, conform sursei precizate.

Vezi și: Bella Santiago, MOTIVUL pentru care a refuzat participarea la America Express: Când eram la Teo am avut o propunereGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel