Cum se sărbătorește Crăciunul în Filipine. Bella Santiago: „Mergeam singură la colindat” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Bella Santiago a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre planurile pe care le are anul acesta de Crăciun. Mai mult, artista ne-a dezvăluit și ce i-a cerut deja Moșului să-i aducă cât mai curând. 

 

SPECTACOLA: Ce planuri ai anul acesta de Crăciun? Cum vei petrece?

Bella Santiago: În fiecare an, de Crăciun noi stăm acasă, alături de întreaga familie, adică soțul meu, fata mea și socrii mei. Pregătim cadouri pentru toate lumea, mâncăm, dansăm, ne distrăm împreună...

 

SPECTACOLA: Ce îți place cel mai mult în această perioadă?

Bella Santiago: Pentru că ziua mea este pe 1 decembrie, încep luna asta cu multe cadouri. Pe 5 este aniversare noastră de căsătorie, iar după vine Moș Nicolae,. Urmează Crăciunul, petreceri și cadouri. Mă simt ca un copil când vine luna sărbătorile.

 

SPECTACOLA: Cum arată cadoul ideal pentru tine? Ce ai vrea să-ți aducă Moș Crăciun anul acesta, dacă ar fi să îi scrii acum o scrisoare?

Bella Santiago: Întotdeauna cel mai bun cadou pe care mi-l doresc este să fim sănătoși. Iubire este, de asemenea, cel mai frumos cadou și el întotdeauna, însă cred că dacă o sa-i scriu Moșului îi spun că vreau să am gemeni bebeluși. (n.r zâmbește)

SPECTACOLA: Acum să presupunem că tu ești Moș Crăciun… ai început “goana” după cadouri? Ce îți place să le oferi celor dragi?

Bella Santiago: Îmi place să le ofer oamenilor dragi ceva pe care îl pot folosi, dai și ceva simbolic.

 

SPECTACOLA: Fiica ta i-a făcut Moșului lista? Ce își dorește anul acesta? 

Bella Santiago: Încă nu a făcut lista. Ea e ca mine, simplă. Mi-a povestit odată că vrea cărți de la Harry Potter.

 

SPECTACOLA: Poveste-ne o amintire din copilărie, din perioada Crăciunului, care ți-a rămas până astăzi la suflet sau care poate stârni amuzamentul cititorilor. 

Bella Santiago: Când mergeam singură la colindat, iar niște prieteni veneau cu mine doar să mă susțină. Mă lăsau să cânt singură ca să primesc mulți bani de la colindat.

 

SPECTACOLA: În familia voastră, se respectă tradițiile românești de Crăciun?

Bella Santiago: Da, soacra mea face mâncare, adică salată de boeuf, sarmale, bem și țuică, mâncăm tobă, caltaboși. Mâncăm mâncare românească! 

 

SPECTACOLA: Dar în țara ta natală cum arată această sărbătoare? Sunt anumite tradiții pe care le păstrezi și până astăzi?

Bella Santiago: Normal. Crăciunul în Filipine este foarte frumos, facem ca în seara de revelion. Stăm toți la masa, la ora 23:00, în seara de 24 decembrie, numărăm până 12 și urăm "Crăciun Fericit" și după mâncăm împreună!

SPECTACOLA: Ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun? Te implici și tu în prepararea mâncărurilor, gătești?

Bella Santiago: Eu o las pe mama să facă mâncare, pentru că ei îi place să pregătească masa de Crăciun. Cred că cozonac nu trebuie să lipsească de pe masă. (n.r zâbește)

 

SPECTACOLA: Cum arată Crăciunul ideal? Unde trebuie să te afli și ce persoane vrei să fie in jurul tău?

Bella Santiago: Lângă familie este Crăciun ideal pentru mine, lângă oamenii pe care îi iubesc! 

 

SPECTACOLA: Acum, la final de an, ai vreun regret?

Bella Santiago: Niciodată! Totul a fost o experiență din care am învățat multe și m-a făcut să fiu mai puternică! 

 

SPECTACOLA: Ce așteptări și dorințe ai pentru 2023?

Bella Santiago: Vreau să fiu artist internațional! Global! Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel