Bella Santiago, MOTIVUL pentru care a refuzat participarea la America Express: Când eram la Teo am avut o propunere

Data actualizării: | Data publicării:

Bella Santiago a dezvăluit ce planuri are, după ce Kanal D a îndepărtat-o din emisiunea Teo Show.

Vestea că noul format al emisiunii Teo Show nu va mai reveni din toamnă în aceeași formulă i-a întristat atât pe fani, cât și pe Bella Santiago, care regretă faptul că această experiență s-a încheiat. Solista mărturisește că și-ar fi dorit ca aceasta să dureze mai mult, însă ia totul ca atare și speră ca pe viitor să păstreze legătura cu colegii ei de platou, de care s-a atașat atât de mult.

„Experiența de la Teo a fost foarte frumoasă, am învățat multe lucruri de la ea. Într-adevăr, a fost foarte scurtă experiența, m-a întristat un pic, dar sunt OK. Ieri am fost cu Teo și Mihai Mitoșeru la o masă și am vorbit să fim tot așa apropiați, dacă putem să ieșim în fiecare zi, ieșim. M-am obișnuit cu ei. M-am atașat foarte mult de ei.”, a declarat Bella Santiago, potrivit ego.ro.

Bella Santiago speră ca cei de la Kanal D să îi facă o nouă propunere

Artista spune că în prezent așteaptă o nouă propunere din partea trustului de televiziune. Aceasta ar fi foarte încântată dacă i-ar putea fi alături lui Teo Trandafir și în noua ediție a emisiunii. Bella Santoago se declară a fi pasionată de televiziune, motiv pentru care ar vrea să rămână în acest domeniu.

„Normal că vreau să rămân la emisiune. Dacă o să fie la fel, vreau să rămân cu ei. Da, îmi place televiziunea. Momentan, nu știu ce să fac, aștept.”, a mai spus ea.

Update: “Teo Show” intră in vacanţă. Cât va lipsi Teo Trandafir de pe micile ecrane

Vedeta are multe evenimente de onorat

Totuși, până când i se oferă o nouă oportunitate în televiziune, Bella Santiago se bucură de activitatea pe care o are pe plan muzical. Aceasta are de onorat foarte multe evenimente și, spune ea, este fericită pentru că în acest mod reușește să strângă și câțiva bani.

„Eu am multe evenimente private acum, nunți, botezuri, evenimente corporate. Am și concerte în public. Ieri am fost la un restaurant, aștept cât mai multe evenimente ca să fac cât mai mulți bani. (râde). Ieri a venit multă lume, am cântat numai melodii de dragoste, nu am dansat cum fac eu. Am crezut că o să fie foarte plictisitor, dar toată lumea a stat până am terminat, o oră am cântat. Toată lumea mi-a spus că a fost foarte frumos concertul.”, a mai declarat artista.

Bella Santiago a primit propunerea de a pleca în America Express

Artista a primit propunerea și de a pleca în aventura vieții ei, în America Express. Totuși, când Antena 1 i-a făcut această ofertă, Bella Santiago era încă sub contractul postului competitiv. Artista regretă însă decizia luată, pentru că nu știa că contractul se va sfârși așa curând.

„Când eram la Teo am avut o propunere să merg la Asia Express, dar semnasem deja contractul, am zis că nu pot să vin. Dar uite că s-a terminat repede și chiar m-am gândit că de ce nu m-am dus. Dacă o să fie o ofertă cu acest gen de emisiune, aș merge.”, a spus Bella Santiago.

Bella Santiago pleacă din emisiunea "Teo Show". Motivul pentru care artista nu va mai apărea în noul format

Laura Cosoi, ADEVĂRUL despre relația cu soțul ei: "Ne-am certat foarte mult în primul an"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel