Aurel Pădureanu, gest neașteptat. Ce mesaj i-a transmis lui Gigi Becali: „Toată viața mie o să îmi pară rău”

Data actualizării: | Data publicării:
Aurel Pădureanu, Gigi Becali. Colaj foto Facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu, Gigi Becali. Colaj foto Facebook

La o lună de la moartea artistei Cornelia Catanga, soțul acesteia, Aurel Pădureanu, a făcut un gest neașteptat.

Pe 26 martie, Cornelia Catanga își dădea ultima suflare, după o luptă grea cu Covid-19. Aurel Pădureanu, soțul artistei, devastat de durere, a rămas îngropat în datorii, fără niciun venit și fără niciun ajutor. Bărbatul a apelat atunci la Gigi Becali, cerându-i prin intermediul presei să-l ajute cu o locuință. 

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Aurel Pădureanu și fiul său au fost evacuați din casa în care locuiau. Unde s-au mutat acum cei doi

 

Răspunsul omului de afaceri l-a înfuriat pe soțul Corneliei Catanga, care a făcut la rândul său câteva declarații pe care acum le regretă. 

La momentul respectiv, patronul FCSB ar fi spus că îi poate oferi un loc într-un cămin de bătrâni, însă nu o casă, așa cum cerea Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

 

Gigi Becali, prima reacție după reproșurile primite de la Aurel Pădureanu. Patronul FCSB i-a trimis pe cei doi la căminele de nefamiliști


 Acum, în Postul Paștelui, soțul Corneliei Catanga vrea să îi ceară scuze lui Gigi Becali pentru declarațiile pe care le-a făcut. 

 


 “Mulțumesc Lui Dumnezeu, sunt alături de copiii mei și nu am nevoie de nimic. Trebuie să mai treacă foarte mulți ani, ca să avem un Paște liniștit! E greu să dispară cineva care ți-a fost alături 33 de ani.

M-am mutat la fata mea, că ea are un apartament. Nu vreau să mai apelez la nimeni că s-au interpretat alte lucruri, că mă rog de toată lumea, că tun și fulger, că am zis de Becali. Nu e adevărat, eu vreau să îi cer scuze omului ăsta, că nu am obligat pe nimeni cu nimic. A zis Becali că nu mă cunoaște, că nu o cunoaște nici pe Cornelia… Cum să spui asta, când pe Cornelia o știe toată lumea!? I-am cântat când a cununat-o pe doamna Firea și, în al doilea rând, am cântat la Casa Băneasa timp de 23 de ani. Acolo venea domnul Becali – acum mulți ani – la două, trezi zile, în permanență. Și cum să spună că nu ne cunoaște? Probabil că nu face apel la memorie, dar nu sunt supărat!


Îi cer scuze public. Toată viața mie o să îmi pară rău că am apelat la dânsul. Nu am nevoie, nu vreau niciun fel de milostenie de la nimeni”, a spus Aurel Pădureanu pentru Fanatik.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel