Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Data publicării:
Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook
Descriere foto: Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu este profund dezamăgit de Gigi Becali. Artistul l-a criticat dur pe patronul FCSB.

Aflat în culmea disperării, Aurel Pădureanu a cerut ajutorul patronului FCSB, Gigi Becali, recunoscut pentru ajutorul acordat de-a lungul timpului oamenilor în nevoi. 

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au fost executați siliți din vila în care locuiau pentru că nu și-au plătit ratele la timp. Înainte ca marea artistă să moară, familia se mutase cu chirie într-o altă locuință, pe care și-o permiteau din pensia artistei. După ce aceasta a murit, Aurel Pădureanu și Alexandru, fiul său, riscă să rămână pe drumuri.

Artistul a făcut un apel disperat la Gigi Becali pentru a-i ajuta cu o locuință pentru ca el și fiul lui să nu rămână pe străzi.

„ Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Îl rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, a spus Aurel Pădureanu pentru Playtech.

Gigi Becali a declarat că va ajuta la funeraliile regratei artiste:  ”O voi înmormânta, ce să fac?!”,  a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Cu toate astea, Aurel Pădureanu a mărturisit că Gigi Becali nu a contribuit cu absolut nimic la înmormântarea Corneliei Catanga și că nu are de gând să îi ajute cu o locuință.

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a declarat Aurel Pădureanu pentru aceeasi sursă citată. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel