Gigi Becali, prima reacție după reproșurile primite de la Aurel Pădureanu. Patronul FCSB i-a trimis pe cei doi la căminele de nefamiliști

Data publicării:
Gigi Becali, sursa foto Agerpres
Descriere foto: Gigi Becali, sursa foto Agerpres

Aurel Pădurenau a fost dezamăgit profund de Gigi Becali. Cântărețul i-a reproșat că nu i-a ajutat cu nimic. Ce spune Gigi Becali despre criticile primite?

Aurel Pădureanu trece prin cele mai crunte momente din viața sa. După ce și-a pierdut soția, artistul se vede nevoit să ceară ajutorul financiar pentru a avea unde să locuiască. Aurel Pădureanu și fiul său urmează să fie evacuați din vila unde au stat mai mulți ani cu chirie, iar acesta caută disperat un loc unde să se poată muta o perioadă de timp. Soțul regratatei Cornelia Ctaanga i-a cerut sprijin financiar lui Gigi Becali, doar că aceast i-ar fi trimit să stea la căminele de nefamiliști. 


„Gigi Becali ne-a zis să mergem să stăm la cămin. Păi eu sunt muzician, eu cu copilul meu sunt om să stau la cămin? Acolo la cămin au bagat oameni, cum să spun? Care sunt ultimii oameni. Noi sutnem artiști, am bucurat sufletele la milioane de oameni. Nu e corect. A zis ca nu are de unde. I-am cerut doar două cămăruțe vechi, ca îmi chemam oameni să le repar. Acum mă duc să stau la bloc o perioadă până găsesc ceva la curte. În chirie, să văd de unde plătesc, că bani nu mai am de unde, Cornelia avea bani de handicap, dar a murit. O să stau cu cerșeala, pe la familie”, a declarat Aurel Pădureanu, la Xtra Night Show.


Gigi Becali a declarat că nu îl interesează criticile aduse de Aurel Pădureanu, ba mai mult își dorește să înceteze orice fel de comunicare cu soțul Corneliei Catanga, potrivit SpyNews.ro.  Patronul FCSB a mai adăugat că doar dacă ar fi fost vorba despre o familie cu 10 copii, ar fi făcut rost de o casă, potrivit sursei citate. Pentru Aurel Pădureanu și fiul său, acesta a pus la dispoziție două locuri la unul dintre căminele de nefamiliști, spre indignarea artistului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel