Aurel Pădureanu și fiul său au fost evacuați din casa în care locuiau. Unde s-au mutat acum cei doi

Data publicării:
Alexandru Pădureanu, sursa facebook
Descriere foto: Alexandru Pădureanu, sursa facebook

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a cerut ajutorul mai multor milionari pentru a nu rămâne pe drumuri alături de fiul său. Acum, Aurel Pădureanu și fiul lui au fost evacuați din casa unde locuiau până acum.

Moartea Corneliei Catanga a lăsat multă durere în sufletul celor care au îndrăgit-o pe artistă, dar și a soțului și fiului ei. Aurel Pădureanu a cerut ajutorul de mai multe ori de la diferte persoane publice din România pentru a nu rămâne pe drumuri alături de fiul său, însă nu a primit ajutor din partea nimănui, astfel că cei doi au fost evacuați din casa din Bragadiru și au fost nevoiți să găsească un alt loc unde să stea.

Imediat după ce au fost evacuați din casa din Bragadiru, Aurel Pădureanu și fiul lui s-au mutat cu chirie, într-o locuință modestă din cartierul Rahova, București. Potrivit impact.ro vecinii îi văd tot timpul plimbându-se în zonă pe cei doi. Aurel Pădureanu a fost văzut de vecini îmbrăcat în negru, mergând abătut prin cartier.

După moartea Corneliei Catangă, Aurel Pădureanu a mărturisit că  una din cele mai mari dorințe ale soției sale a fost să aibă un loc al ei, unde să locuiască fiul ei.

”Simțea nevoia să aibă undeva să stea pentru copilul ei. Nimeni. A murit cu focul ăsta, Cornelia. Că a mințit-o majoritatea. Nu au putut să rezolve nimic. Îi simt lipsa în fiecare zi și în fiecare minut. Îmi vine să zbier”, a declarat Aurel Pădureanu pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel