„Au fost boieri” Maria Cârneci a băgat mirii în sperieți. „Nu știau ce e cu mine”

Sursă foto: Facebook/ Maria Cârneci
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Maria Cârneci

Maria Cârneci a uimit nuntașii cu ocazia unui eveniment. Ce le-a făcut artista de muzică populară.

Maria Cârneci este una dintre artistele consacrate de muzică populară din România. Artista a încântat de foarte multe ori publicul cu cântecele sale, dar și cu experiențele pline de râsete. De această dată, celebra artistă a stârnit zâmbetele fanilor prin relatarea unei peripeții. Ea era în drum spre locația unei nunți, acolo unde trebuia să cânte. Deși nimerise locația, nu a cântat pentru mirii potriviți. Acest lucru a stârnit confuzie în rândul nuntașilor, deși cei care au beneficiat de prestația celebrei Maria Cârneci nu au fost indignați.

A încurcat și locații și date

După cum am zis și mai sus, artista găsise locația folosindu-se de GPS, însă a nimerit alături. Pe lângă acest eveniment, artista recunoaște că a mai încurcat și datele și locațiile.

„Am încurcat și datele, am încurcat și locațiile. Am băgat la Snagov cu băiatul cu acordeonul, unde am văzut, am ajuns. Așa ne arăta gps-ul. Aici e locația, dar era una lângă alta. Unde am zis că aici e, ne-am dat jos. Am apucat să și cânt o oră. Se uitau mirii la mine. Au fost boieri, pentru că nunta mea unde trebuia să merg era alături. Aveam vreo 36 de apeluri de la ceilalți miri.”, a spus artista, potrivit Wowbiz.

Vezi și: Cea mai mare sumă de bani primită de Maria Cârneci la un eveniment: „Oamenilor le-a plăcut, m-au cinstit, am mai făcut și o dedicație”

Vezi și: Maria Cârneci, regula de aur pentru nepoții ei: „Să gândească precum croitorul: de zece ori și să taie o singură dată”

Mirii au fost înțelegători cu ea

Cu toate acestea, oamenii au fost înțelegători și nu au „sărit” la gâtul Mariei Cârneci. Ea le-a relatat întâmplarea acestora, curiozitatea rămănând în continuare în aer. Întrebările erau legate de cine a adus-o pe celebra artistă la nunta lor.

„Oamenii m-au crezut. Le-am spus că nu e vina mea. Oamenii la care am cântat își dădeau coate...a, nașul a adus-o, a, socrul mic a adus-o, că nu știau a cui e surpriza și ce e cu mine acolo.  Au fost înțelegători mirii la care trebuia să merg.”, a mai spus Maria Cârneci, conform sursei precizate.

Vezi și: Maria Cârneci, reproșuri la adresa colegelor de breaslă: „M-am întristat. Eu nu aș fi procedat așa”

Vezi și: Elena Merișoreanu, jignită de un cântăreț celebru. Reacția artistei: „Sunt obraznici”

Este mereu cu zâmbetul pe buze

Vedeta ne-a obișnuit cu zâmbetul pe buze, iar într-un interviu exclusiv cu Spectacola, ea a confirmat acest lucru.

„Așa m-a cunoscut lumea, cu zâmbetul pe buze, așa sunt și de felul meu sunt o fire tonică. Soțul meu, jumătatea sufletului meu se mândrea, mă însoțea la toate evenimentele, îi povesteam toate lucrurile pe care le auzeam, însă nu va mai fi niciodată la fel. Lui nu i-ar fi plăcut niciodată să mă vadă tristă sau să plâng, dar asta este, nu poți să-i dictezi sufletului.”, spunea în crecut vedeta, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola. 

Vezi și: Maria Cârneci nu poate merge în locurile în care a fost cu soțul ei: ”Îmi face rău. Nu poți să-i dictezi sufletului” / EXCLUSIV

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 11 aug 2023, 21:12 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience