Maria Cârneci nu poate merge în locurile în care a fost cu soțul ei: ”Îmi face rău. Nu poți să-i dictezi sufletului” / EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Maria Cârneci, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Maria Cârneci, Facebook

Maria Cârneci nu reușește să-și revină, după ce și-a pierdut soțul în urmă cu aprovimativ trei ani. 

Maria Cârneci este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară de la noi din țară. Chiar dacă toată lumea este obișnuită să o vadă pe solistă cu zâmbetul larg pe buze, pe care l-a afișat întotdeauna de-a lungul carieri sale, moartea soțului ei, Romulus Petrescu, a afectat-o atât de tare pe aceasta, încât acum, cu greu își mai găsește motivația să zâmbească din nou. Bărbatul s-a stins din viață, pe patul de spital, după o luptă grea cu cancerul de colon. În exclusivitate pentru Spectacola, Maria Cârneci a vorbit despre sentimentele care o încearcă acum, când aproape se împlinesc trei ani de la această tragedie care i-a marcat viața.  

„În ultima vreme, am fost la emisiuni foarte multe, la prieteni. Eu în urmă cu aproximativ doi ani mi-am pierdut soțul, după o căsătorie de aproape 40 de ani. Era un om educat, un om în banca lui și nu ai cum să-l uiți toată viața și, tocmai din acest motiv, mă duc în diferite locuri de dragul prietenilor, în rest îmi văd de viața mea, de familia mea, de nepoțelele mele, care sunt lumina ochilor mei și cam atât.”, a declarat Maria Cârneci în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum reușește artista să-și mențină în continuare zâmbetul pe buze

Chiar dacă sufletul îi este întunecat de această mare supărare, îndrăgita artistă reușește să-și mențină zâmbetul pe buze, atunci când iese pe scenă, în fața publicului său. Maria Cârneci spune astfel că soțul ei nu și-ar fi dorit niciodată să o vadă tristă, motiv pentru care solista de muzică populară încearcă să îi îndeplinească această dorință.

„Așa m-a cunoscut lumea, cu zâmbetul pe buze, așa sunt și de felul meu sunt o fire tonică. Soțul meu, jumătatea sufletului meu se mândrea, mă însoțea la toate evenimentele, îi povesteam toate lucrurile pe care le auzeam, însă nu va mai fi niciodată la fel. Lui nu i-ar fi plăcut niciodată să mă vadă tristă sau să plâng, dar asta este, nu poți să-i dictezi sufletului.”, ne-a mai spus artista.

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Maria Dragomiroiu EXCLUSIV

„Îmi face rău să mă duc în locuri în care am fost cu soțul meu”

Mai mult, cântăreața spune că evită să meargă în locurile care i-au legat la un moment dat pe cei doi, pentru că amintirile o copleșesc imediat.

„Eu mi-am dus viața după niște principii solide, serioase, nu m-am măritat pentru cinci ore și mâine să divorțez. În momentul în care nu ai ce să-i reproșezi partenerului de viață și e un om educat și am mers în aceeași direcție, ne-am completat, ne-am ajutat. Deși nu făcea partea din meseria mea, m-a înțeles, m-a însoțit pe unde a putut, și în străinătate, și aici, dar, din păcate, asta este viața. Cine l-a cunoscut știa ce calitate de om este. Îmi face rău să mă duc în locuri în care am fost cu soțul meu și ce rost ar avea să mă duc de una singură la o petrecere, nu le onorez, pentru că nu mă simt în largul meu. Dacă am găsit o prietenă, o colegă care să mă însoțească poate că m-am dus, dar nu mai e același lucru. Eu îmi văd strict de cariera mea și să fiu cât se poate de bine la fiecare invitație, în rest mă bucur de astea mici, pentru că nu am avut fete.”, a mai spus Maria Cârneci pentru Spectacola.

Elena Merișoreanu amână operația la picior: ”Am evenimente. Mi-e rușine să-i refuz”. Care este starea de sănătate a artistei / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel