Maria Cârneci, reproșuri la adresa colegelor de breaslă: „M-am întristat. Eu nu aș fi procedat așa”

Data publicării:
Maria Cârneci, captură video Youtube
Descriere foto: Maria Cârneci, captură video Youtube

Maria Cârneci  a dezvăluit ce o nemulțumește la generația tânără de artiști. 

Maria Cârneci este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi din țară. Aceasta este extrem de respectată în rândul colegilor de breaslă, dar și în rândul publicului său larg, datorită experienței și melodiilor care au consacrat-o de-a lungul timpului. În timp ce artista se ghidează după niște principii clare, generația tânără a dezamăgit-o de câteva ori, mărturisește aceasta. Totul a pornite de la faptul că anumite artiste tinere au decis să-i cânte melodiile Mariei Cârneci, fără a-i cere aprobarea. Vedeta spune că a fost extrem de dezamăgită când a auzit acele interpretări și spune că toată lumea ar trebui să o înștiințeze, înainte de a recurge la aceste gesturi. 

“(…) Conflicte, nu. De ce să jignesc sau dacă a avut ceva mișto pe ea i-am zis. Dacă aș avea, v-aș spune că, da, m-am certat cu cine știe, dar nu. Uite, sunt fetele, generația tânără care vine și foarte mulți îți preiau din piese fără să pună mâna pe telefon și să te întrebe.

Nu că m-am certat sau că am mustrat, nici nu m-am supărat, dar m-am întristat. Eu, dacă aș fi fost, nu aș fi procedat așa. Dacă vreau să cânt un cântec de la Maria Ciobanu, o sun.

Dar dacă pui pe CD o piesă de la mine, cere-mi și voie, că eu am băgat bani. Gândește-te la orchestre cât sunt de plătit, la studiouri, la costume, la farduri, sunt bani mulți”, a declarat Maria Cârneci la Detectorul de minciuni, potrivit wowbiz.ro.

Te-ar putea interesa și: Maria Cârneci nu poate merge în locurile în care a fost cu soțul ei: ”Îmi face rău. Nu poți să-i dictezi sufletului” / EXCLUSIV

Ce spune artista despre invidia din domeniu

Cât despre invidie, Maria Cârneci spune că niciodată nu a fost vorba de așa ceva, din partea ei. Vedeta mărturisește faptul că întotdeauna a muncit pentru a fi sus, iar singura persoană cu care și-a dorit vreodată să fie în concurență a fost chiar ea însăși.

“Profesional am fost în concurență doar cu mine, dacă nu mi-a ieșit ceva a trebuit să mă gândesc dacă ceilalți colegi pot, înseamnă că nu am muncit destul. Invidioasă aș fi doar pe o actriță de la Hollywood.

Banii ăștia, eu le zic niște hârtii nenorocite. Pentru bani lumea a luat-o razna, frate cu frate se ceartă, părinți cu copii se ceartă. Eu am muncit să-mi câștig banii”, a mai spus artista.

VEZI și: Cu ce se demachiază Sofia Vicoveanca în fiecare seară: „Veți vedea ce ten frumos veți avea”. Secretul artistei a fost dezvăluit

Cum reușește vedeta să-și mențină mereu zâmbetul pe buze

Chiar dacă a trecut prin mai multe greutăți, cea mai mare dintre ele fiind chiar  moartea soțului, Maria Cârneci apare de fiecare dată cu zâmbetul pe buze, în fața fanilor săi. Vedeta ne dezvăluia astfel recent faptul că își dorește să continue să fie aceeași persoană optimistă și veselă, cum toată lumea a cunoscut-o, chiar dacă în anumite momente îi este greu să zâmbească, iar amintirile negre o copleșesc.

„Așa m-a cunoscut lumea, cu zâmbetul pe buze, așa sunt și de felul meu sunt o fire tonică. Soțul meu, jumătatea sufletului meu se mândrea, mă însoțea la toate evenimentele, îi povesteam toate lucrurile pe care le auzeam, însă nu va mai fi niciodată la fel. Lui nu i-ar fi plăcut niciodată să mă vadă tristă sau să plâng, dar asta este, nu poți să-i dictezi sufletului.”, spunea în crecut vedeta, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel