Horia Brenciu, întrebare halucinantă pentru Lidia Buble: "Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?"

Data publicării:

Horia Brenciu a surprins pe toată lumea, prin întrebarea pe care i-a adresat-o Lidiei Buble, în cadrul unui podcast.

Lidia Buble a fost de curând invitată în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu. Artista a dezvăluit aici mai multe detalii din viața personală neștiute până acum, dar a dezvăluit și care este problema principală cu care se confruntă, de când a devenit cunoscută în spațiul public. Solista spune că a fost victima bullyingului în repetate rânduri, iar principalul motiv de discuția l-a reprezentat nasul artistei. Chiar dacă Lidia Buble este una dintre cele mai atrăgătoare femei din lumea mondenă, se pare că unii internauți i-au spus acesteia faptul că este mult prea mare. În acest sens, Horia Brenciu i-a adresat o întrebare neașteptată cântăreței.

„Vreau să te întreb asta. Iartă-mă, dar e o curiozitate absolut personală. Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău? Eu nu am avut niciodată o persoană cu nas ca al tău.” a spus Horia Brenciu.

„Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit în primul rând de nasul meu. Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy.”, a declarat Lidia Buble.

Te poate interesa și: Recunoașteți personajul? Este o cântăreață celebră din România

 

Când a început Lidia Buble să cânte

Lidia Buble a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă, când mergea împreună cu frații săi la biserică, pentru a interpreta diferite cântece religioase. Chiar dacă aceasta s-a bucurat întotdeauna de o voce specială, vedeta nu se visa niciodată cântăreață. 

„La noi în biserică se cântă foarte mult. Am cântat și în corul de copii, am cântat foarte mult. Eu eram sora care s-a rătăcit și care nu mai cântă pentru Domnul. La penticostali, nu era privit ca un lucru bun ce făceam eu, pentru că eu în afară de biserică nu am cântat nicăieri în altă parte. În timp, au învățat să mă aprecieze, pentru că eu am rămas tot fata pe care o știau ei. Eu cânt doar despre dragoste, dar și despre Dumnezeu.

Tata nu a fost de acord ca eu să merg la Liceul Sportiv, pentru că el era foarte mândru de harul meu de a cânta și își dorea să studiez muzica. ”, a declarat artista, în cadrul podcastului.

Citește și: Lidia Buble, mărturisiri cutremurătoare: „Eu știam că mi-am omorât sora. Nu mai respira, doctorii nu i-au dat nicio șansă”

 

Ce își dorea Lidia Buble să facă, dacă nu era muzica

Lidia Buble visa să urmeze o meserie în lumea sportului, însă se vedea să devină o gimnastă de succes. Chiar dacă tatăl său nu și-ar fi dorit acest lucru, bărbatul a lăsat-o pe vedetă să-și urmeze calea.

„Eu nu mi-am dorit niciodată să fiu o cântăreață faimoasă, mă visam gimnastă. I-am spus tatălui meu că o să continui să cânt în Biserică doar cu vocea, dar fac sport. I-am spus că dacă mă dă la liceul de muzică o să chiulesc până o să mă exmatriculeze și nu a avut de ales. Am făcut sport de performanță foarte mulți ani.”, a mai dezvăluit fetița din imagine, în cadrul podcastului. 

 

De asemenea, Lidia Buble a dezvăluit și care a fost parcursul său profesional, până să ajungă pe scenă, în fața a milioane de fani.

„Am avut un drum foarte lung de parcurs până să ajung la muzică și la sport. Am lucrat în cimitir cu tati, de când m-am născut am fost o fire foarte independentă, pentru că vin și dintr-o familie cu mulți copii și nu puteam să mă duc să le cer bani părinților. Am început din cimitir, după care am fost femeie de serviciu la tipografia din Deva, aveam 14 ani atunci. De acolo am ajuns să lucrez la o terasă, însă nu am putut să fiu chelneriță, pentru că tata mi-a interzis să vând alcool și am ajuns tot femeie de serviciu. După am fost și bonă, ăsta a fost primul meu job din București. Abia după m-am întâlnit cu muzica. Ea m-a căutat, eu nu am făcut nimic.”, a mai declarat artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel