Anna Lesko a renunțat complet la acest aliment. Cum arată dieta vedetei: „Nu mănânc de foarte mulți ani”

Data publicării:
Anna Lesko, foto Instagram
Descriere foto: Anna Lesko, foto Instagram

Anna Lesko a dezvăluit cum arată dieta ei. La 43 de ani, vedeta are o siluetă impecabilă. 

Anna Lesko a avut mereu o alimentație echilibrată și nu s-a confruntat cu probleme cu greutatea. Singurul moment în care artista a fost nevoită să ia măsuri, a fost în 2014, imediat după ce a devenit mamă.  Atunci, vedeta a descoperit o dietă de detoxifiere care durează între cinci și 10 zile, pe care o urmează de câte ori vrea să slăbească. Este aceeași dietă pe care o ține și Beyonce.

Anna Lesko a explicat în ce constă această dietă de detoxifiere.

„E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere  specială pentru ficățelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimber după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5. (…) Ea există pe net de ceva timp. Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ți se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beți cam opt pahare a câte 300 ml. O prietenă de a mea a slăbit șapte kilogram, una patru kilograme. (…) Nu aveți voie să beți apă sau să ciuguliți, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu semințe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beți această limonadă” a declarat Anna Lesko într-o emisiune TV.”, a explicat Anna Lesko în cadrul unei emisiuni TV.

Alimentul la care a renunțat 

Artista nu mai consumă pâine de ani buni și spune că alimentația ei este formată, în cea mai mare parte, din alimente verzi. 


„ Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocolli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, a declarat Anna Lesko, potrivit libertateapentrufemei.

Anna Lesko, secretul siluetei
 

Vedeta a mărturisit cum se menține în formă, dar și care este secretul unei siluete de invidiat.


”Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi  vin acum fixe la torace, dar atât.


Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru Viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel