Anghel Damian a asistat la nașterea lui Sasha: „M-­a ținut de mână tot timpul”. Ce părere are Theo Rose despre alăptatul în public

Data publicării:

 Theo Rose a oferit mai multe declarații inedite cu privire la momentul nașterii.

Theo Rose este una dintre cele mai proaspete mămici din showbiz-ul românesc. Vedeta a născut pentru prima dată în urmă cu puțin timp, iar de atunci, solista se declară a fi extrem de împlinită și de fericită, întrucât „viața sa are un scop”, după cum  spunea chiar ea. Mai mult, aceasta beneficiază și de toată susținerea din partea partenerului de viață, Anghel Damian, care i-a fost aproape chiar și în momentul în care vedeta l-a adus pe Sasha pe lume.

„M-am temut foarte tare de operație și am sperat până în ultima săptămână la o naștere naturală, însă n-a fost să fie așa. Cu toate astea, în ziua nașterii, am mers la spital liniștită și nerăbdătoare să mă întâlnesc cu Sasha. Personalul spitalului a avut grijă să ne liniștească și să le încurajeze pe toate viitoarele mămici din blocul preoperator. Am fost fericită și liniștită în timpul operației, nu am simțit nicio durere, iar Anghel a fost lângă mine și m-­a ținut de mână tot timpul.”, a declarat Theo Rose pentru viva.ro

Te-ar putea interesa și: Theo Rose nu renunță la Smiley, chiar dacă împarte scaunul cu Brenciu, la Vocea României: „Nu mă dezic de el. Avem totuși o legătură” / EXCLUSIV

Este pro alăptare în spații publice

Chiar dacă este constant plecată pe drumuri, întrucât și-a început cariera extrem de repede, după ce a născut, Theo Rose nu uită, în aceeași măsură, de cât de importantă este alăptarea pentru primele luni din viața unui bebeluș. În acest sens, vedeta a găsit o modalitate excelentă prin care îi poate asigura toate mesele necesare lui Sasha, cât timp este plecată în deplasări.

„Încă îl alăptez pe Sasha și sunt foarte bucuroasă că n­-am întâmpinat niciun impediment în acest sens. Am stocat lapte și la congelator pentru zilele în care sunt la filmări sau concerte. Despre alăptatul în public pot să spun că nu mă deranjează sub nicio formă, deși nu-l practic, pentru că nu am ocazia. Însă pe primul loc sunt viața, sănătatea și, deci, hrănirea bebelușilor și nu văd nimic vulgar și nici provocator la o femeie care își alăptează copilul pe o bancă, în parc.”, mai spune solista, pentru sursa citată.

VEZI și: George Mihăiță, impresionat de Theo Rose: „Ea s-a născut cu talentul acesta. Fură de la toți”. Ce îi transmite lui Sasha / VIDEO

„Cred că abia acum îmi place viața mea”

Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Theo Rose ne vorbea despre perioada aceasta din viața ei, care este și cea mai frumoasă, după cum spunea chiar îndrăgita artistă. Mai mult, în momentele în care se află pe platoul de filmare pentru serialul „Clanul”, Theo Rose spune că profită cu fiecare ocazie să-l ia și pe cel mic cu ea, care este extrem de răsfățat de toată lumea din echipă.

„Sasha mai e adus la filmări pentru alăptare, eu oricum sunt tot timpul cu pompa de mult după mine. De câte ori poate fi adus copilul, clar sunt bucuroasă. Pe lângă asta, toată lumea se oferă să stea cu el, să-l țină în brațe, să se joace, n-am niciun stres. Vine copilul, e fericit acolo, e iubit, e răsfățat.

Cred că abia acum îmi place viața mea, să ajungi cu drag acasă de oriunde ai fi, de la filmări, de la concerte, mă gândesc că așa sunt motivată să fac altfel lucrurile, pentru că știu că sunt motivată să ajung acasă la copil, știu că el o să urmărească toate lucrurile astea când va mai crește, va fi curios și sunt super motivată.”, ne-a declarat în exclusivitate artista, într-un interviu pentru Spectacola.

Citește și: Cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian: „Îl urmăream cu multă atenție, dar nu mă gândeam la nimic atunci”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel