George Mihăiță, impresionat de Theo Rose: „Ea s-a născut cu talentul acesta. Fură de la toți”. Ce îi transmite lui Sasha / VIDEO

George Mihăiță, captură video Youtube/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: George Mihăiță, captură video Youtube/ Spectacola

George Mihăiță a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre relația pe care o are cu Theo Rose, care îi este fiică în serialul Clanul, de pe Pro TV.

Recent, a avut loc evenimentul de lansare a noii grile de toamnă a Pro TV-ului, acolo unde am întâlnit și vedetele trustului. „Clanul”, unul dintre cele mai așteptate și urmărite seriale ale momentului, se pregătește de lansarea noului sezon, astfel încât la eveniment au fost prezenți și toți actorii de aici. În acest sens, am stat de vorbă și cu George Mihăiță, care ne-a dezvăluit cărui fapt i se datorează succesul serialului, dar și ce părere are despre Theo Rose, care se află la primul proiect de acest gen.

„Toți actorii mi-au stârnit admirația, pentru că au fost bine aleși și bravo echipei care s-a ocupat de asta. Când pleci la drum, atunci trebuie să fii sigur de cei cu care pleci. Serialul are succes, pentru că este omul potrivit, la locul potrivit.”, a declarat George Mihăiță, pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose îl ia pe Sasha la filmările pentru Clanul: „Toată lumea se oferă să stea cu el”. Ce spune despre actorul George Mihăiță / EXCLUSIV

George Mihăiță, impresionat de talentul lui Theo Rose

Theo Rose o interpretează pe Vera, fiica lui George Mihăiță din film. Cei doi nu par că au o relație perfectă doar pe micile ecrane, ci și în viața reală, îndrăgitul actor fiind impresionat de talentul actoricesc al artistei, care este la primul proiect cinematografic. 

„Lui Theo Rose nu am ce sfat să-i dau, este vorba aceea, te naști cu talent. Te mai cizelezi, este adevărat, dar ea s-a născut cu talentul acesta, are carismă, dozează ca un actor profesionist, e „hoață”, fură de la toți, dar vine și pregătită de acasă. Eu o văd că are și reacții de ascultare, care de mult ori sunt mai importante decât o replică. Ea știe să asculte, știe să aibă reacții, prinde imediat, bravo ei. Nu o îndrum (n.r. să continue cu actoria), pentru că va continua oricum, pentru că are succes. Eu sunt bunicul artistic al ei. I-am mai transmis, dar îi mai transmit o dată lui Sasha să crească mare și să devină actor, dacă îi place.”, ne-a mai spus îndrăgitul actor.

VEZI și: Theo Rose nu renunță la Smiley, chiar dacă împarte scaunul cu Brenciu, la Vocea României: „Nu mă dezic de el. Avem totuși o legătură” / EXCLUSIV

Theo Rose a venit cu Sasha, pe platoul de filmare

Tot George Mihăiță a fost și cel care ne-a dezvăluit faptul că artista a venit deja cu băiețelul ei pe platoul de filmare, acolo unde este primit cu marie bucurie de toți colegii săi. De asemenea, celebrul actor ne-a mai spus și faptul că toată echipa „Clanul” formează o adevărată familie, aceștia ducându-și dorul pe timpul perioadei în care nu au mai fost prezenți în studio.

„L-a adus pe platou (n.r pe Sasha), e o bucurie. Noi sunt o familie acolo și ne ducem dorul. Nu numai noi, actorii, ci și compartimentele celelalte, mi-au zis de la machiaj, că mi-au dus dorul. Când îmi spun de la costume „V-a fost dor de noi?”, cum să nu-ți fie dor de oameni cu care până acum am stat aproape 100 de zile.”, a continuat el.

Citește și: Andreea Esca, secretul siluetei, la 50 de ani: „Cred că așa reușesc”. Fiica sa, Alexia, nu-și dorește să-i calce pe urme / VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 24 aug 2023, 15:49 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience