Theo Rose îl ia pe Sasha la filmările pentru Clanul: „Toată lumea se oferă să stea cu el”. Ce spune despre actorul George Mihăiță / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Theo Rose ne-a vorbit despre cum reușește să îmbine viața profesională cu cea personală, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat în sezonul 3 din serialul Clanul.

Recent a avut loc evenimentul de lansare a noii grile de toamnă de la Pro TV, acolo unde toate vedetele trustului au fost prezente, pentru a vedea proiectele la care au muncit toată vara și care urmează să fie lansate. Am întâlnit-o aici și pe proaspăta mămică Theo Rose, care și-a reluat deja viața profesională, la câteva săptămâni după ce l-a născut pe micuțul Sasha. În exclusivitate pentru Spectacola, artista ne-a vorbit despre provocările pe care personajul său din Clanul, Vera, le întâmpină pe parcursul sezonului 3, dar și despre relația specială pe care o are cu actorul George Mihăiță.

„Sunt foarte fericită, pentru că am văzut în sfârșit câteva imagini pentru proiectele pentru care am lucrat de la începutul verii și mă bucură că adunăm roadele muncii de mai mult timp încoace. Sezonul acesta (n.r. din Clanul) pentru mine este extraordinar, acțiunea din sezonul ăsta mă coafează cu totul și a scos din mine niște emoții foarte adevărate. În sfârșit am reușit să găsesc în adevărata eu ceva care să fie transmis prin TV  de către Vera. Este o acțiune grea, dar foarte ușor a atins străfundurile emoțiilor mele.”, a declarat Theo Rose în exclusivitate pentru Spectacola.

Theo Rose, despre relația specială pe care o are cu actorul George Mihăiță

Theo Rose ne-a vorbit și despre relația specială pe care o are cu actorul George Mihăiță, arătându-se a fi copleșită de complimentele pe care i le-a făcut celebrul actor. Dacă în primul sezon, vedeta spune că nu era deloc mândră de calitățile sale actoricești, acum, Vera joacă mult mai bine și a atins un alt nivel de performanță, din perspectiva artistei.

„Domnul George Mihăiță e foarte drăguț. El m-a observat îndeaproape pe parcursul sezoanelor de la Clanul și  văzut evoluția. Mă flatează faptul că spune asta (n.r. că este foarte talentată) și sper din suflet să fie așa, dar nu mă arunc să mă gândesc eu (n.r la alte seriale), mă bucur că a existat o evoluție pe care să o pot observa și eu și să nu mă mai simt nelalocul meu de câte ori mă vedea la TV. Așa a fost în primele două sezoane, de fiecare dată când mă vedeam aveam impresia că pot să fac altfel, aici puteam să zic așa, aici puteam să schimb nu știu ce, dar sezonul acesta, în sfârșit, am putut să văd aici în imagini, dar am văzut și atunci la filmări faptul că m-am descurcat până la urmă.”, ne-a mai spus îndrăgita artistă.

Artista își ia copilul cu ea, la filmări

Faptul că bebelușul ei are aproximativ două luni de zile nu a împiedicat-o pe vedetă să se întoarcă pe platourile de filmare, ba chiar aceasta îl ia și pe micuț alături de ea.

„Sasha mai e adus la filmări pentru alăptare, eu oricum sunt tot timpul cu pompa de mult după mine. De câte ori poate fi adus copilul, clar sunt bucuroasă. Pe lângă asta, toată lumea se oferă să stea cu el, să-l țină în brațe, să se joace, n-am niciun stres. Vine copilul, e fericit acolo, e iubit, e răsfățat.”, a continuat Theo Rose pentru Spectacola.

„Cred că abia acum îmi place viața mea”

Cât despre satisfacțiile pe care i le-a adus viața de mamă, Theo Rose spune că acestea sunt uriașe, simțindu-se extrem de împlinită în prezent.

„Cred că abia acum îmi place viața mea, să ajungi cu drag acasă de oriunde ai fi, de la filmări, de la concerte, mă gândesc că așa sunt motivată să fac altfel lucrurile, pentru că știu că sunt motivată să ajung acasă la copil, știu că el o să urmărească toate lucrurile astea când va mai crește, va fi curios și sunt super motivată.”, ne-a mai declarat în exclusivitate artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel