Theo Rose nu renunță la Smiley, chiar dacă împarte scaunul cu Brenciu, la Vocea României: „Nu mă dezic de el. Avem totuși o legătură” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Theo Rose și Smiley ne-au dezvăluit cum privesc ei schimbarea pe care o aduce noul sezon Vocea României, când nu mai împart scaunul de jurat.

Sezonul acesta, „Vocea României” aduce pentru public noi surprize, după cum emisiunea a obișnuit deja audiența. Cea mai mare schimbare dintre toate este însă faptul că Theo Rose nu mai împarte scaunul de jurat cu Smiley, așa cum a făcut-o sezonul trecut, ci artista face acum o echipă senzațională cu Horia Brenciu. I-am întâlnit pe Smiley, dar și pe Theo la lansarea noii grile de toamnă a Pro TV-ului, unde cei doi au vorbit despre cum au perceput această schimbare. Așadar, chiar dacă nu mai stau unul lângă celălalt, cei doi spun că au rămas oricum „vecini” și încă obișnuiesc să se susțină reciproc, chiar dacă acum sunt adversari.

Theo Rose: „Nu mai împărțim scaunul sezonul ăsta, dar suntem vecini.

Smiley: Suntem unul lângă altul, e ok, suntem vecini.

Theo Rose: Eu am continuat să-l susțin, nu mă dezic de el, nu am cum să fac chestia asta.

Smiley:  Avem totuși o legătură, ne leagă o treabă.

Theo Rose: Eu încă țin foarte mult la el.

Smiley:  Și eu la ea, și la concurenții din echipa ei .

Theo Rose: O să vedeți”, a fost dialogul dintre cei doi, oferit în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Theo Rose, farse pregătite pentru Smiley. Artista și-a făcut revenirea cu dreptul: „Expresia feței lui face tot”

Theo Rose îl ia pe Sasha la filmări

La doar câteva săptămâni de când a născut, Theo Rose și-a reluat și cariera profesională, ceea ce înseamnă concerte, filmări pentru „Clanul”, dar și pentru „Vocea României”. Dacă la spectacolele din țară, vedeta nu-l poate lua pe micuț cu ea, Sasha și-a mai însoțit mămica celebră pe platourile de filmare, unde toată lumea îi iubește deja extrem de mult, ne spune artista.

„Sasha mai e adus la filmări pentru alăptare, eu oricum sunt tot timpul cu pompa de mult după mine. De câte ori poate fi adus copilul, clar sunt bucuroasă. Pe lângă asta, toată lumea se oferă să stea cu el, să-l țină în brațe, să se joace, n-am niciun stres. Vine copilul, e fericit acolo, e iubit, e răsfățat.”, a continuat Theo Rose pentru Spectacola.

VEZI și: Theo Rose a angajat bonă pentru Sasha. Tatăl artistei a dat-o de gol: „Nu o putem ajuta mai mult”

Sezonul 3 din Clanul, surprize neașteptate pentru fani

Sezonul 3 al serialului Clanul vine cu extrem de multe schimbări pentru fani, care vor vedea, înainte de toate, o nouă Vera. Chiar dacă acest lucru a adus cu sine și o serie de provocări, artista spune că s-a regăsit complet în scenariu. 

„Sunt foarte fericită, pentru că am văzut în sfârșit câteva imagini pentru proiectele pentru care am lucrat de la începutul verii și mă bucură că adunăm roadele muncii de mai mult timp încoace. Sezonul acesta (n.r. din Clanul) pentru mine este extraordinar, acțiunea din sezonul ăsta mă coafează cu totul și a scos din mine niște emoții foarte adevărate. În sfârșit am reușit să găsesc în adevărata eu ceva care să fie transmis prin TV  de către Vera. Este o acțiune grea, dar foarte ușor a atins străfundurile emoțiilor mele.”, a declarat Theo Rose în exclusivitate pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel