Cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian: „Îl urmăream cu multă atenție, dar nu mă gândeam la nimic atunci”

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire pe care a avut-o cu Anghel Damian, la castingul pentru serialul „Clanul”.

Theo Rose și Anghel Damian au ajuns astăzi să formeze unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. S-au întâlnit într-un moment în care niciunul dintre ei doi nu se așteptau la asta, iar ideea de a clădi împreună o familie a venit și ea relativ repede, spre surprinderea tuturor fanilor. Cu toate acestea, artista nu a vorbit niciodată despre primul contact pe care l-a avut cu tatăl copilului ei sau despre impresia pe care regizorul serialului „Clanul” i-a lăsat-o. Invitată în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, Theo Rose a povestit cum a decurs întreaga întâlnire cu Anghel Damian.

„La casting (n.r. acolo l-a cunoscut pe Anghel Damian). El hotăra dacă iau sau nu castingul, era în comisie. Când ești regizor, ești șmecher. Pe mine m-a sunat sunat Marcel pentru casting. El îmi zice „Știi de ce te-am sunat?” Eu cu o zi înainte refuzasem un alt rol într-un film, dar eu am regretat asta în sufletul meu. Eram la o prietenă acasă, pe canapea și îi povesteam asta, când îmi sună telefonul și îm spune că mă face actriță. M-a întrebat dacă vreau să merg la casting, dacă vreau să fac un serial pentru Pro TV și am zis că mă duc.”, a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose îl ia pe Sasha la filmările pentru Clanul: „Toată lumea se oferă să stea cu el”. Ce spune despre actorul George Mihăiță / EXCLUSIV

A acceptat castingul, fără să aibă așteptări

Chiar dacă nu avea niciun fel de așteptare, Theo Rose a acceptat în final să dea castingul pentru filmul de pe Pro TV. Vedeta nu avea atunci idee despre cine este sau ce face Anghel Damian, însă a apreciat din prima felul său calm și blând de a explica lucrurile.

„Am plecat la munte cu tot studioul, am organizat și o tabără de compoziție și aveam programat în ziua respectivă să merg și la casting. Am învățat textul pe drum, când m-am întors de la munte și am ajuns la casting. Eu nu am luat în serios, erau acolo tot felul de actori pe care îi știam. Am intrat și acolo erau Anghel, alți doi regizori și producătoarea. Aveam un costum albastru și o haină roz, am lăsat-o pe acolo și m-am așezat pe scaun, eram cu un alt partener, nu cu Denis Hanganu. Ne-a explicat Anghel care este situația. Era foarte calm, nici el nu cred că a avut așteptări. Eu îl urmăream cu multă atenție, dar nu mă gândeam la nimic atunci.”, a continuat artista.

Citește și: Theo Rose nu renunță la Smiley, chiar dacă împarte scaunul cu Brenciu, la Vocea României: „Nu mă dezic de el. Avem totuși o legătură” / EXCLUSIV

„Mă uitam la el fascinată”

Chiar dacă vedeta nu s-a gândit inițial că între ei doi ar putea fi vorba despre ceva mai mult decât o relație strict profesională, Theo Rose se regăsea destul de mult în personalitatea regizorului și l-a admirat încă din primul moment.

„Eu îl văzusem pe el în alt serial, el pentru mine era actor, nu știam cine e regizor. Era foarte bând, știa că are de-a face, și-a dat seama că trebuie să fie delicat și mă uitam la el fascinată, pentru că îmi spunea după fiecare dublă câte ceva. Mă uitam la el cum explica și mă vedeam pe mine încercând cu aceeași blândețe să fac pe cineva să facă un lucru, să-l motivez, fără să-i spun că nu e bine.”, a continuat artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel