Andrei Aradits, noi detalii despre procesul de divorț. Cum se descurcă în rolul de tată singur: „Tragediile sunt nasoale”

Sursă foto: Youtube/ JORGE OFFICIAL
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ JORGE OFFICIAL

Andrei Aradits vine cu detalii în legătură cu procesul de divorț care ar putea să-l afecteze pe fiul său. Ce face Andreea, mama lui Eric, în timp ce băiatul și-a petrecut sărbătorile cu tatăl.

Andrei Aradits este unul dintre prezentatorii TV celebri din România. El a fost, alături de alte celebrități, unul dintre jurații emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Vedeta a divorțat recent de soția sa, Andreea, în legătură cu care a mărturisit că relația nu mai mergea de ceva timp. Cu ocazia prezenței acestuia în podcastul lui Jorge, Aradits a dat cărțile pe față în legătură cu procesul pe care îl poartă împotriva fostei soții. Cei doi au fost căsătoriți timp de două decenii, până când s-au despărțit.

Unul dintre cei mai afectați este fiul lor, Eric, față de care procesul poate avea un efect real negativ. Încă din toamna anului 2022 cei doi au semnat actele de divorț. Cu toate acestea, fosta soție, Andreea, a plecat timp de șase luni în India pentru a practica yoga. De aceea, copilul a petrecut sărbătorile alături de tatăl său.

Procesul îl poate afecta pe Eric

Bărbatul oferă câteva detalii și despre procesul care este în derulare, mărturisind că nu dorește să vorbească prea mult pe această temă. El spune că nu este o dramă, ci este doar telenovelă.

„Procesul este în continuare în curs de desfășurare. Nu doresc să insist în această chestie, e o telenovelă. Am experiență la telenovele. Adică nu e o tragedie, tragediile sunt nasoale, există oameni cu drame reale, există oameni cu cancer, există tragedii. Asta e o telenovelă”, a afirmat Aradits în podcastul lui Jorge.

Nu vorbește despre relația cu mama

De asemenea, întrebat de Jorge dacă mama lui Eric întreține legătura cu fiul, răspunsul lui Andrei Aradits a fost unul scurt:

 „Hai să nu vorbim despre asta”, a spus protagonistul.

A avut experiențe groaznice la casa de copii

Andrei Aradits a recunoscut de asemenea, tot într-un podcast cu Jorge, că a petrecut un an într-un cămin de copii, unde a suferit tratamente groaznice. De asemenea, părinții săi au divorțat pe vremea când era mic copil.

„Am aproape 50 de ani, fac în curând o jumătate de secol. Cu toate acestea, mi-am dat seama că am un reflex imbecil la autoritate. O rebeliune din asta adolescentină. Primul meu gând e să mă opun. Primul instinct e să zic nu. Ai mei au divorțat, eram mic, dar nu îmi amintesc să mă simt abandonat atunci. La căminul ăla am stat poate un an. (…) Ne puneau Miunel și Bălănel și toți copiii râdeau și eu stăteam acolo și plângeam și îmi era frig și urât. Și îmi aduc aminte la dușuri veneau și ne spălau, ne spălau ca pe vite și apa era întodeauna prea fierbinte și spuneam că frigea și îmi spuneau, hai gata! (…) Cred că un an am stat, îmi aduc aminte cu furie. (…) La căminul săptămânal, mama mă lăsa marți și mă lua vineri.”, a declarat Andrei Aradits, în podcastul lui Jorge, „Vorba lui Jorge”.

 

Vezi și: "Ne spălau ca pe vite! Plângeam și îmi era frig". Andrei Aradits, lăsat la cămin, după divorțul părinților

Vezi și: Andrei Aradits nu o suporta pe Andreea Bălan. Actorul, declarații neașteptate: „Nici eu pe ea și nici ea pe mine”

Vezi și: Fosta soție a lui Andrei Aradits, prima reacție după anunțul divorțului: „Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este..”

Vezi și: Andrei Aradits, poveste de dragoste ca în filme. Căsnicie de 17 ani: „Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 24 iun 2023, 16:26 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience