Fosta soție a lui Andrei Aradits, prima reacție după anunțul divorțului: „Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este..”

Data publicării:
Andrei Aradits și soția, sursa instagram
Descriere foto: Andrei Aradits și soția, sursa instagram

Fosta parteneră de viață a actorului Andrei Aradits a postat un mesaj pe rețelele de socializare ce pare că face referire la divorț, chiar înainte ca această veste să acapareze mediul online. 

Actorul Andrei Aradits a luat pe toată lumea prin surprindere, când a anunțat faptul că a divorțat de soția sa, alături de care a trăit un mariaj de 17 ani de zile. Acest lucru nu s-a întâmplat acum, ci din toamna anului trecut, însă cei doi și-au dorit să păstreze totul secret, departe de ochii curioșilor. Dat fiind însă faptul că fosta sa parteneră de viață nu mai locuiește cu el, iar fiul lor a înțeles cum stau lucrurile, actorul a ales să scoată la iveală adevărul. Chiar înainte ca acest anunț să acapareze cu totul lumea mondenă, Andreea Aradits posta un mesaj cu subînțeles în mediul online, acolo unde spunea faptul că schimbările sunt firești și se întâmplă cu un motiv în viață.

„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo pentru un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă un pic. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că o dorim sau nu.

Totul se rezumă la ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscătoare pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo să mă învețe ceva și eu îi ascult', a scris fosta soție a lui Andrei Aradits pe rețelele de socializare, potrivit viva

Te-ar putea interesa și: Cătălin Măruță știa de divorțul actorului Andrei Aradits. A spus totul în direct, fără perdea: „Un lucru pe care și noi îl știam aici de când...”

Fosta soție a actorului a plecat în India, după despărțire

Se pare că Andreea Aradits a îmbrățișat schimbările cu brațele deschise, după cum scria chiar ea pe rețelele de socializare, întrucât, după ce divorțul s-a pronunțat, aceasta a decis să plece în India, unde să înceapă o nouă viață

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric, fiul lor) suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția…Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a mărturisit actorul conform Fanatik.

Citește și: Andra este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care ar flirta cu el”

Cum a perceput copilul celor doi despărțirea

În timp ce cei doi au decis că cel mai bine le este să meargă pe drumuri separate, fiul lor nu a perceput tot cu aceeași lejeritate divorțul părinților săi. Acesta a suferit destul de mult în urma deciziei, motiv pentru care a avut chiar nevoie de ajutorul unui psiholog, 

„Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”, a adăugat actorul, în unui podcast. 

VEZI și: Andrei Aradits, divorț secret. Actorul s-a despărțit de soția sa, după 17 ani de căsnicie: "E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel