Andrei Aradits, poveste de dragoste ca în filme. Căsnicie de 17 ani: „Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit”

Data publicării:

Andrei Aradits trăiește o poveste de dragoste ca în filme. Actorul și-a cunoscut soția pe platourile de filmare și, de atunci, nu au mai plecat unul de lângă celălalt. Și cererea în căsătorie a fost inedită, iar pactul făcut de cei doi le menține relația frumoasă și longevivă.

Andrei Aradits este unul dintre cei mai apreciați actori. Acesta s-a nascut la Bucuresti, pe 18 ianuarie 1973. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" în 1996, clasa prof. Florin Zamfirescu. De la debutul sau pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a jucat pana in 2002, Andrei Aradits a jucat in destul de multe spectacole de teatru: rolul Mesia in "Golem", regia Catalina Buzoianu; Jack - "Cabaret", regia Andreea Vulpe; Fedka -"Scripcarul pe acoperis", regia Harry Eliad.

Andrei Aradits este căsătorit de 17 ani cu Andreea şi au un fiu, Eric, în vârstă de 14 ani. 

 

Andrei Aradits a povestit, într-un interviu pentru revista VIVA, cum și-a cerut în căsătorie soția. Evenimentul a avut loc „pe nepusă masă”, mai exact, cei doi s-au hotărât să facă pasul într-o zi de miercuri, iar sâmbătă erau în fața ofițerului stării civile.

„Tocmai ce se căsătoreau niște cunoștințe. Eram în bucătărie și-i bârfeam. Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente – restaurant, invitații, formație, rochie, flori, nași, meniu… tot haosul care preschimbă sensul profund al evenimentului dintr-o promisiune, un jurământ, într-o zdrăngăneală petrecăreață costisitoare, obositoare și vulgară. Și cred că eu am zis: „Ce tare ar fi să ne facem nunta… la Mac!. Și ea s-a uitat la mine și a zis: „Hai!. Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit”, a povestit actorul pentru VIVA. 

Andrei Aradits, investiție majoră în pandemie: "Eu fac parte din oamenii norocoși" / EXCLUSIV


Deși căsătoria a fost o decizie impulsivă, mariajul lor este unul cât de poate de trainic. Au făcut reguli clare pentru a putea trece peste eventualele conflicte și chiar au făcut un pact, să nu se gîndească niciodată la divorț. 


„La un moment dat, am făcut un pact: uite, avem o casă. Fundația e bună. Poate în timp o să crape pereții, o să se strice acoperișul. Zugrăvim. Reparăm. Dar nu dărâmăm casa. În momentele alea de scandal nu dinamităm. Eliminăm din discuție posibilitatea asta. Eu nu-mi iau valiza și plec, tu nu te muți la taică-tău, nu divorțăm. Pur și simplu nu pronunțăm cuvinte în sensul ăsta. Atunci nu ne rămâne decât posibilitatea să ne cerem iertare și să găsim cale de funcționare. Dacă într-un cuplu cineva are în cap bagajul făcut deja, atunci în perioada de criză va face un gest definitiv. Și apoi nu mai e cale de întoarcere. Nu e o treabă religioasă această credință, pur și simplu e o chestiune de cuvânt.
Asta cred că reprezintă căsătoria. Am promis”, a mai povestit actorul pentru sursa citată. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel