"Ne spălau ca pe vite! Plângeam și îmi era frig". Andrei Aradits, lăsat la cămin, după divorțul părinților

Data publicării:

Andrei Aradits a vorbit despre copilăria traumatizantă și despre efectul pe care divorțul părinților l-a avut asupra sa. La rândul său, actorul trece printr-un divorț dureros, după 17 ani de căsnicie. 

Andrei Aradits a fost invitatul lui Jorje în cadrul podcastului „ Vorba lui Jorge”, acolo unde a povestit cum și-a petrecut un an din viață la cămin, după divorțul părinților. Ororile trăite acolo și modul în care a fost tratat de cei care ar fi trebuit să aibă grijă de el și-au pus amprenta asupra actorului, care a rămas traumatizat de cele trăite.


„Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea”, a povestit Andrei Aradits în cadrul podcastului. 

„Ne spălau ca pe vite și apa era întodeauna prea fierbinte și spuneam că frigea și îmi spuneau, hai gata”


Mai mult, actorul a detaliat câteva dintre momentele teribile ale acelor vremuri. 

„Am aproape 50 de ani, fac în curând o jumătate de secol. Cu toate acestea, mi-am dat seama că am un reflex imbecil la autoritate. O rebeliune din asta adolescentină. Primul meu gând e să mă opun. Primul instinct e să zic nu. Ai mei au divorțat, eram mic, dar nu îmi amintesc să mă simt abandonat atunci. La căminul ăla am stat poate un an. (…) Ne puneau Miunel și Bălănel și toți copiii râdeau și eu stăteam acolo și plângeam și îmi era frig și urât. Și îmi aduc aminte la dușuri veneau și ne spălau, ne spălau ca pe vite și apa era întodeauna prea fierbinte și spuneam că frigea și îmi spuneau, hai gata! (…) Cred că un an am stat, îmi aduc aminte cu furie. (…) La căminul săptămânal, mama mă lăsa marți și mă lua vineri. „, a declarat Andrei Aradits, în podcastul lui Jorge, „Vorba lui Jorge”.


A divorțat de soția sa, după 17 ani de mariaj

Mariajul celor doi s-ar fi sfârșit în luna septembrie, când cei doi au depus actele de divorț, dar abia în luna martie se finalizează procedura.

Fosta soție a lui Andrei Aradits, prima reacție după anunțul divorțului: „Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este..”

Cauza acestei rupturi ar fi faptul că soția sa, Andreea, a acceptat un loc de muncă la mare distanță de casă, pe un alt continent. Și cum distanța nu este întotdeauna prietena relațiilor, de aici și până la despărțire nu a mai fost decât un pas.


„ Am divorțat, asta e! Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. Ea în India de vreo 6 luni. Doar eu cu Eric suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Mi-am făcut griji, are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta'. E mult mai deștept decât mă așteptam. Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui. E mai înțelept! Am o doză de bezmeticeală pe care încă o car după mine. Am fost și la psiholog cu el, da.” a declarat Aradits la podcastul lui Jorge



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel