Andrei Aradits nu o suporta pe Andreea Bălan. Actorul, declarații neașteptate: „Nici eu pe ea și nici ea pe mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Aradits, Andreea Bălan, captură video Youtube/ Instagram
Descriere foto: Andrei Aradits, Andreea Bălan, captură video Youtube/ Instagram

Andrei Aradits a făcut dezvăluiri neașteptate cu privire la relația pe care o avea cu Andreea Bălan.

Andrei Aradits și Andreea Bălan au împărțit aceeași masă de juriu timp de câteva sezoane la show-ul „Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1. Chiar dacă în fața micilor ecrane totul era perfect, actorul a dezvăluit abia acum faptul că nu avea cea mai bună relația cu celebra artistă. Ba mai mult, acesta spune că sentimentul era reciproc, iar Andreea Bălan nu îl privea cu cei mai buni ochi. Acest lucru a durat până în momentul în care acesta și-a impus să-i vadă mai întâi calitățile colegei sale, și abia mai apoi defectele pentru care nu o vede cu ochi buni, lucru care a funcționat. 


„Nu prea ne plăceam așa. Nici eu pe ea și nici ea pe mine. Până când am găsit poziția din care am privit-o și am zis ok, stai puțin. Dar ce îți place, de fapt, la ea, pentru că sunt multe lucruri care îmi plac la ea. Determinarea ei îmi place, puterea ei de muncă, pe bune vorbesc. Sunt lucruri pe care le admir la Andreea Bălan. Sunt lucruri pe care eu nu le am. Onestitatea ei ușor frustră și sociopată îmi place la nebunie”, a declarat actorul, în cadrul podacstului realizat de Jorge.

Te-ar putea interesa și: Fosta soție a lui Andrei Aradits, prima reacție după anunțul divorțului: „Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este..”

Andreea Bălan, conflict și cu Cosmin Seleși

Un alt personaj din cadrul show-ului Te cunosc de Undeva pe care Andreea Bălan nu-l privea deloc cu ochi buni este și Cosmin Seleși, care a decis însă să plece din postura de prezentator. Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, acesta a dezvăluit faptul că era bârfit de către artistă, dar, spre uimirea tuturor, chiar și de Alina Pușcaș, alături de care a împărțit scena timp de ani buni în cadrul emisiunii de transformări de pe Antena 1. Pe lista „neagră” mai apare însă încă un nume extrem de neașteptat.

„Numește trei vedete care știi că te-au bârfit”, a fost întrebarea adresată de Cătălin Măruță.

„Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe.”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși, spre mirarea tuturor, întrucât primele două vedete i-au fost colege la Te cunosc de undeva. 

Te-ar putea interesa și: Cătălin Măruță știa de divorțul actorului Andrei Aradits. A spus totul în direct, fără perdea: „Un lucru pe care și noi îl știam aici de când...”

Cosmin Seleși: „Pepe nu știe să citească prompterul”

Dezvăluirile neașteptate nu s-au oprit însă aici. Pepe este cel care l-a înlocuit pe Cosmin Seleși în cadrul emisiunii de pe Antena 1, iar profesionalismul său este destul de pus la îndoială de fostul prezentator. Concret, acesta a fost pus să spună trei defecte pe care le are solistul, iar răspunsul său a uimit pe toată lumea.

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul, asta e clar Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși.

VEZI și: Cine sunt finaliștii America Express. Eliminare neașteptată în ediția de pe 22 martie 2023: „Nu am crezut niciodată”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel