Andreea Raicu, momentul adevărului. Cum arată vedeta fără machiaj, la prima oră a dimineții: „Nu cred ca se trezeste nimeni ca in reviste sau pe Instagram”

Data publicării:

Andreea Raicu și-a arătat chipul, la prima oră a dimineții, complet natural: fără machiaj, filtre sau alte trucuri de înfrumusețare.

Andreea Raicu a împlinit recent 43 de ani și pare în cea mai bună formă din viața ei. Pe lângă faptul că a renunțat la inhibiții și a pozat nud, vedeta a celebrat recent noua vârstă și printr-o postare atipică. Fosta prezentatoare Tv le-a dezvăluit fanilor cum arată la prima oră a dimineții, fără machiaj, filtre sau alte trucuri de infrumusețare. 

Andreea Raicu a pozat nud la 43 de ani: „Mai avem și altele și și mai și. Să le postăm sau....” /FOTO


„Asa arat eu cand ma trezesc dimineata! … O alta minciuna ca multe pe care le vezi pe Instagram si care te frustreaza pentru ca simti ca nu esti la fel de frumoasa, perfecta, radianta ca femeile pe care le urmaresti. Daca simti asta si cand te uiti la fotografiile cu mine, te rog, da swipe left ca sa vezi realitatea', a scris Andreea Raicu pe Instagram.

 

Andreea Raicu, moment de cumpănă. Vedeta nu a putut merge două săptămâni: „Era absolut șocant. Nimeni nu a putut să mă ajute”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

De curând, Andreea Raicu a început să vorbească tot mai mult despre acceptare și iubire de sine, iar această postare face parte, cumva, din evoluția ei ca om, după ce a parcurs mai mulți pași spre dezvoltarea personală. 

Andreea Raicu, motivul pentru care nu se mărită. Dezvăluirile vedetei: "E o consecință"


„Nu cred ca se trezeste nimeni ca in reviste sau pe Instagram. Eu ma trezesc uneori cu ochii umflati de la oboseala sau mai stiu eu ce altceva si am invatat sa fiu ok cu asta. Nu am fost mereu. Presiunea de a arata mereu bine, e peste tot si e ca un bolovan de 100 kg pe care il cari dupa tine in fiecare moment. Cum e? Epuizant, nu?

Accepta ca nu exista acea perfecțiune pe care o cauti dupa ce te uiti pe Instagram. Frumusetea ta vine din bucurie, libertate, din acceptarea a cine esti, iar tu esti perfecta asa cum esti: intr-o zi cu pielea frumoasa in alta cu ochii umflati. E ok sa nu fii ok. Repeta acest lucru pana cand simti ca l-ai asimilat', a continuat să scrie Andreea Raicu pe Instagram.

Andreea Raicu, despre lupta cu depresia și anxietatea: „Am avut la un moment dat un gând”
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel