Andreea Raicu, moment de cumpănă. Vedeta nu a putut merge două săptămâni: „Era absolut șocant. Nimeni nu a putut să mă ajute”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Raicu, foto Instagram/ Autor Alex Rosieanu
Descriere foto: Andreea Raicu, foto Instagram/ Autor Alex Rosieanu

Andreea Raicu a dezvăluit un moment ciudat din viața ei, când a rămas efectiv blocată. Fosta prezentatoare TV nu a mai putut merge preț de două săptămâni și niciun medic nu a putut să-i explice motivul sau să o ajute.

Invitată în cadrul unui podcast cu Mihai Morar, Andreea Raicu a povestit un moment greu din viața ei, când, copleșită de problemele din afaceri, corpul ei a reacționat extrem de ciudat. În urmă cu câțiva ani, chiar în Vinerea Mare, i  s-a făcut rău și a realizat că nu mai poate merge. Momentul a fost unul șocant pentru vedetă, care spune că timp de 2 săptămâni a umblat pe la diverși specialiști pentru a afla cauza. Mai apoi avea să afle că motivul pentru care organismul ei a reacționat așa, era legat de psihic. 

 

„A fost un semnal foarte mare de alarmă și nu este singurul, Au mai fost. Dacă nu vezi că trebuie să te oprești, vine viața și te oprește. Eu nu am mai putut să merg două săptămâni. Eram într-o situație foarte importantă în business, trebuia să iau o decizie și nu puteam să o iau, mi-era frică să o iau. M-a ajutat viața să o iau.

Țin minte că eram la cosmetică și eram foarte liniștită. Viața mea se rupe în două și eu sunt foarte liniștită, ce Dumnezeu se întâmplă? Îmi trece un gând: ești foarte liniștită pentru că ai să mori (…) Era Vinerea Mare, era ziua prietenei mele foarte bune și a făcut o mică întâlnire, am mers la ea, și la un moment dat mi s-a făcut foarte rău. Am zis că trebuie să merg acasă, Am reușit să ajung acasă, am intrat, m-am așezat pe canapea și nu am mai putut să merg. Nu aveam nicio problemă (n.r. de sănătate).

E foarte greu să concepi că nu poți să mergi. Când am acceptat faptul că nu pot să merg, m-a bușit un plâns îngrozitor. Totul se dărâma în jurul meu, acum și asta? A fost cineva la mine, am fost la spital, am făcut toate testele posibile. Mi se părea că e ceva îngrozitor ce trăiesc. Eu puteam să-mi mișc picioarele în dreapta, în stânga, dar în față nu. Era absolut șocant.

Plec din București într-o clinică, trăiam acest zbucium, nu puteam să mă împac cu toată treaba asta. Vine un moment în care decid: ok, asta e viața mea acum și va trebui să iau o decizie în plan de business ca să pot să merg mai departe. În momentul în care am luat această decizie, împăcată în interiorul meu, am putut să merg fizic. Mă gândeam că dacă nu merg înainte, unde o să mă duc? Pe lângă faptul că am făcut toate CT-urile, RMN-uri, am chemat toți energeticienii, toți reikiștii, nimeni nu a putut să mă ajute. 


Care este mesjul pe care l-am descifrat? Nu mai e drum înainte, este în dreapta sau în stânga (…) Corpul ne transmite niște semne pe care nu știm sau nu vrem să le descifrăm. Ne împinge să facem o schimbare, iar nouă ne este frică de schimbări. E unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață”, a dezvăluit Andreea Raicu în cadrul discuției cu Mihai Morar.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel