Andreea Raicu, motivul pentru care nu se mărită. Dezvăluirile vedetei: "E o consecință"

Data publicării:
Andreea Raicu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, sursa instagram

Andreea Raicu a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum.

Andreea Raicu este cu siguranță una dintre cele mai râvnite și îndrăgite vedete din România, însă cu toate că este o femeie foarte frumoasă și curtată, această nu a reușit să-și găsească sufletul pereche care să o poată duce la Altar.

Recent, vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum, dar a vorbit și despre perioada în care a fost în depresie.  Potrivit acesteia, Andreea Raicu a căzut în depresie pentru că ajunsese la 30 de ani, iar apropiații o tot întrebau când se mărită și când va avea un copil. A ajuns la psiholog și s-a tratat.

“A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată.

Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta. (…) Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie”, a declarat Andreea Raicu, la Digi24.

 

Motivul pentru care Andreea Raicu nu se mărită: ”E o consecință!”

 

Mai mult decât atât, Andreea Raicu a declarat că pentru ea căsătoria nu este un scop în viață.

“Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mărturisit Andreea Raicu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel