Andreea Raicu a pozat nud la 43 de ani: „Mai avem și altele și și mai și. Să le postăm sau....” /FOTO

Data publicării:

Andreea Raicu a încins internetul cu ultima sa ședință foto. Vedeta s-a pozat complet goală. 

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. La vârsta de 43 de ani, aceasta se bucură de o siluetă de invidiat. Andreea a lăsat deoparte emoțiile și a pozat în costumul Evei. Vedeta a ținut aceste fotografii departe de ochii curioșilor, timp de un an de zile. Abia acum și-a făcut curaj să le posteze pe pagina ei de Instagram. Ba mai mult, aceasta și-a întrebat fanii dacă mai doresc astfel de fotografii. 

 

Andreea Raicu, GOALĂ în așternuturi. Vedeta le-a arătat fanilor cum doarme în fiecare noapte și le-a dat și un sfat

 

„Din perioada în care eram închiși în casă. Mulțumesc @alexgalmeanu și @iulia.sas, noi chiar ne-am distrat în acea zi și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominat în această perioadă. Mai avem și altele și și mai și. Să le postăm sau….?”, a Andreea Raicu pe Instagram. 


Andreea Raicu apare într-o fotografie alb-negru, sprijinită de un perete, fără haine și foarte senzuală. Fanii au rămas fără cuvinte și comentariile nu au întârziat să apară. 

 


Mihaela Rădulescu, Mihai Bendeac și Andreea Esca sunt vedetele care i-au comentat Andreei Raicu la fotografie. 


„Superbă”, a fost reacția Mihaelei Rădulescu. Andreea Esca: „Like”. Iar Mihai Bendeac, ceva mai îndrăzneț: „Oriunde! Oricând”. 

 

Andreea Raicu, moment de cumpănă. Vedeta nu a putut merge două săptămâni: „Era absolut șocant. Nimeni nu a putut să mă ajute”


Andreea Raicu și-a început cariera în anul 1995, ca model. La vârsta de 18 ani, după ce a câștigat mai multe concursuri de frumusețe, aceasta s-a lansat în televiziune. 


În 2009, Andreea Raicu a debutat în lumea filmului, acceptând provocarea de a interpreta un rol principal în serialul „Efect 30”, difuzat la Prima TV.


În prezent, Andreea Raicu le oferă fanilor tehnici de yoga și meditație, aceasta având o carieră de life coach.

 

Andreea Raicu, despre lupta cu depresia și anxietatea: „Am avut la un moment dat un gând”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel