Andreea Raicu, despre lupta cu depresia și anxietatea: „Am avut la un moment dat un gând”

Data publicării:
Andreea Raicu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, foto Instagram

Andreea Raicu a vorbit despre lupta cu depresia și anxietatea, dar și de momentul în care nu a mai putut merge din cauza unui blocaj emoțional.

Andreea Raicu a fost invitată  în emisiunea Vorbește lumea, unde a vorbit despre o perioadă neagră din viața ei. 

În urmă cu câțiva ani, din cauza depresiai și anxietății, fosta prezentatoare TV a trecut printr-un moment delicat. 

Andreea Raicu, moment de cumpănă. Vedeta nu a putut merge două săptămâni: „Era absolut șocant. Nimeni nu a putut să mă ajute”

 

”Într-un moment în care trebuia să iau o decizie. Mi-era foarte greu să o iau(...) Și când tu nu vrei să ei o decizie, vine viața și te ajută. Era vorba de o separare foarte mare. Nu voiam să accept și încercam să repar (...) În acest proces, de luni de zile, foarte traumatizant, în care mă luptam să nu se termine sau să se repare într-un fel, e o problemă de business, nu este una personală. Am avut la un moment dat un gând...nu înțelegeam de ce sunt atât de liniștită și mi-am zis „ești liniștită pentru că o să mori”. Seara, m-am așezat pe canapea și la un moment dat n-am mai putut să merg, pur și simplu. Puteam să mișc picioarele într-o parte sau în alta, dar nu în față și nu puteam să mă susțin pe ele”, a povestit Andreea la ProTv



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel