Andreea Marin, rețetă de paste cu legume și cârnați chorizo: „Asta e tot! O bunătate!”

Data publicării:
Andreea Marin, rețetă de paste, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, rețetă de paste, sursa foto Instagram

Andreea Marin le-a oferit fanilor săi o nouă rețetă extrem de delicioasă, gata în câteva momente. 

Andreea Marin nu este doar o îndrăgită prezentatoare de la noi din țară, ci și o gospodină desăvârșită. Chiar dacă are o viață profesională extrem de solicitantă, aceasta își face mereu timp să ajungă și în bucătărie, acolo unde pregătește fel de fel de bunătăți pentru a-și răsfăța familia. „Zâna Surprizelor” este, în același timp, foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde își dorește să-și inspire și fanii, cu trucuri și rețete ușoare din bucătărie. De data aceasta, vedeta le oferă internauților o variantă delicioasă și diferită de a pregăti pastele, prepararea fiind gata în câteva clipe.


Ingrediente:
între 350- 500 g paste penne 
o lingură jumătate de ulei de măsline extravirgin
o ceapa roșie feliată
un ardei gras roșu
2 căței de usturoi
2 dovlecei medii, tăiați felii

2 cârnați chorizo tăiați felii
2 cutii de 400 g de roșii cherry
o linguriță și jumătate de zahăr
1/2 linguriță de fulgi sau semințe de ardei iute
două lingurițe de frunze proaspete de rozmarin tocat
1/4 cană pătrunjel tăiat
 
„Fierbem pastele timp de 11 minute, scurgem apa, în paralel încălzim uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Adăugăm ceapă și ardei gras, amestecând din când in când până se înmoaie. Adăugăm usturoiul, dovleceii și chorizo și amestecam încă 2 minute. Adăugăm roșiile cherry nescurse, zahărul, fulgii de ardei iute și rozmarin. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de 8 minute sau până se îngroașă. Scurgem pastele și revenim la tigaie. Se amestecă sosul de chorizo și pătrunjelul cu pastele. Asta e tot! O bunătate!”, a scris Andreea Marin, pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Marin, rețetă de pâine care nu îngrașă: „E gata în doar cinci minute! E tare gustoasă”. Face parte din dieta vedetei

Ce dietă urmează Andreea Marin, pentru a se menține în formă

Nu e întâmplător faptul că Andreea Marin se menține într-o formă de excepție, întrucât vedeta își ghidează fiecare zi din viață după o dietă bine prestabilită. Cu toate acestea, prezentatoarea spunea recent că alimentele sale nu sunt atât de restrictive, întrucât își poate permite să mănânce de la pâine, până la grăsimi, precum brânză și smântână.

„E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților.

Adaug mereu salate, legume, supe, ciorbe, ceai. Evit doar ce conține carbohidrați rafinaţi și zahăr, inclusiv fructele prea bogate în zaharuri, în rest am libertate, dar nu pot mânca oricum mult, organismul se reglează tare bine și nu îmi cere prea mult.”, spunea vedeta recent, potrivit impact.

Citește și: Drama care o ține pe Andreea Marin departe de litoralul românesc: „Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare”

Vedeta și-a făcut analize, înainte de a urma o dietă

Andreea Marin spune că nu urmează această dietă „după ureche”, ci la sfatul medicilor. 

„Sunt și alte detalii în dietă, nu doar aceste principii generale, dar care sunt specifice fiecărui om în parte, de aceea am făcut întâi analizele de sânge cerute de nutriţionista mea (…) care mi-a personalizat dieta în funcție de preferințele mele”, a conchis prezentatoarea TV.

VEZI și: Andreea Marin îi interzice total Violetei acest lucru: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel