Drama care o ține pe Andreea Marin departe de litoralul românesc: „Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare”

Sursa foto: Andreea Marin, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Facebook

Andreea Marin și-a adus aminte de una dintre cele mai mari cumpene pe care viața i le-a adus în cale. 

Litoralul de la noi din țară nu este văzut cu ochi prea buni de mai multe persoane publice. De-a lungul timpului, mai multe vedete au spus că prețurile ridicate și mizeria sunt printre primii factori care le determină să opteze pentru litoralul străin, lucru care nu-i deloc în favoarea turismului românesc. Andreea Marin se află și ea printre persoanele care nu mai calcă de mulți ani în stațiunile românești, însă „Zână Surprizelor” are un alt motiv. Vedeta obișnuia în copilărie să-și facă foarte multe vacanțe aici, însă accidentul tragic în care mama sa s-a stins, când aceasta avea doar 9 ani, a făcut-o să nu-și mai dorească niciodată să viziteze acele locuri. Familia prezentatoarei se întorcea atunci de la mare, iar ea a fost martoră la acele clipe de groază.

„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. E o chestiune personală. E o durere care, deși lăsată trecutului, nu are cum să nu lase rădăcini în mine”, a spus Andreea Marin la emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Citește și: Andreea Marin îi interzice total Violetei acest lucru: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”

Andreea Marin își amintește cu groază de accidentul tragic

Chiar și în ziua de astăzi, la peste 30 de ani de la tragicul eveniment, Andreea Marin mai are în memorie frânturi ce au rămas încă vii. Mama sa, care și-a dorit cu orice preț să-și salveze copiii, nu a mai avut nicio șansă la supraviețuire.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

VEZI și: Cât de greu i-a fost Andreei Marin să treacă peste divorțuri: „Mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt”

Cea mai importantă amintire pe care o are cu mama sa

Vedeta nu poate uita nici astăzi mângâierile mamei sale, cu care își începea fiecare zi. Chiar dacă nu s-a bucurat foarte mulți ani de prezența maternă în viața sa, Andreea Marin spune că încearcă să-i transmită tot ce a învățat și fiicei ei, Violeta.

„Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic. O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta”, spunea Andreea Marin pentru Libertatea.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, rețetă de pâine care nu îngrașă: „E gata în doar cinci minute! E tare gustoasă”. Face parte din dieta vedetei

Cuma a aflat că tatăl său e constructor

Pe vremea când era doar un copil, Andreea Marin nu era sigură de ocupația pe care o are tatăl său. Din această cauză, într-o zi, și-a luat păpușa preferată și a plecat pe urmele părintelui său, pe care l-a găsit direct pe șantier.

„Am plecat cu răpănoasa (n.r.: o păpușă la care vedeta ținea foarte mult) de acasă în căutarea tatei. L-am găsit unde altundeva decât pe fundul unei gropi imense unde avea să ridice un bloc. Unul din cei din apropierea lui îi îndreaptă atenție sus, pe marginea craterului, o pitică cu păpușa la subraț stătea exact să cadă salutându-l pe tata. Am rămas cu ideea că tata asta face. Uite-l. Pe când tata construia”, a povestit mai povestit Andreea Marin în trecut, potrivit FanatikGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 iun 2023, 17:09 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience