Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan, împreună pe scenă, la un eveniment. Imagini de senzație cu cei doi

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin și Radu Ștefan, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin și Radu Ștefan, instagram/ colaj foto

Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan, au urcat împreună pe scenă, la același eveniment.

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a fost prezent joi seară la Gala Atipic Beauty 2022, un eveniment social umanitar, al cărui producător este chiar Andreea Marin. Fără să știe, prezentatoarea TV  a ajuns să împartă scena cu Radu Ștefan. Ulterior, Andreea Marin a declarat că  s-a bucurat enorm să îl aibă alături și a avut numai cuvinte de laudă pentru fiul lui Ștefan Bănică. La evenimentul organizat de ea, prezentatoarea TV i-a avut ca invitați, în sală, pe fiica sa, Violeta, dar și pe partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan, împreună pe scenă, la un eveniment

"Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul acestei gale, trebuie să spun că ideea a venit din exterior. A fost ideea altcuiva din grupul nostru și, într-adevăr, foarte potrivită. Mă bucur că Radu Ștefan – încă un copil pentru mine – cu talent a putut să abordeze atât partea de defileu de modă, cât și ca viitor actor, dar știm că deja el are spectacole și m-am bucurat tare mult să-mi fie alături.", a declarat Andreea Marin, pentru viva.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică Jr. cu fosta soție a tatălui său?

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a mărturisit, în cadrul unei emisiuni Tv, că ține legătura cu Andreea Marin, chiar dacă ea și tatăl său au divorțat. 

Mai mult, fiul lui Ștefan Bănică Jr. susține că vedeta ține foarte mult la el și chiar îl tratează ca pe propriul copil: "Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da, Andreea Marin m-a tratat ca pe copilul ei. A ținut și ține în continuare la mine. Țin foarte mult la Andreea.", a declarat Radu Ștefan Bănică, în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Marin, adevărul despre divorțul de Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în 2005. Tineri, frumoși și celebri, păreau că au descoperit fericirea supremă și nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se strice între ei. În 2013, cele două vedete anunțau despărțirea, șocând astfel fanii care îi considerau familia perfectă. Din mariajul lor a rezultat o fetiță minunată, Violeta, cea care îi leagă și astăzi. 

Andreea Marin a fost mereu discretă în declarațiile despre viața personală, până azi. Învitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, zâna Surprizelor a dezvăluit motivul divorțului de Ștefan Bănică. 

După ce s-au despărțit, Ștefan Bănică și-a refăcut viața cu Lavinia Pârva, o artistă despre care publicul spune că ar semăna izbitor cu vedeta TVR. Se pare că tocmai prezența Laviniei Pârva în viața artistului ar fi dus la ruptura de Andreea Marin.


“Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a spus Andreea Marin la Kanal D.


Vedeta a recunoscut că a fost înșelată și spune că nu regretă ruptura. Între ei exista o nepotrivire și nu avea sens să mai dea vreo șansă acelei relații. 

 “Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă“, a mai spus Andreea Marin.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel