Andreea Marin a dezvăluit cum a slăbit 5 kilograme, în două săptămâni: „nu mă mai ridic sătulă de la masă”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a scăpat rapid de kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor. Vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească 5 kilograme în 2 săptămâni.

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre dieta pe care a urmat-o chiar la începutul acestui an. Deși nu a exemplificat ce presupune dieta, ea spune că se bazează pe un stil de viață sănătos și că a discutat cu un medic pentru a urma un regim care să corespundă nevoilor organismului ei. 

 

“Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni cu ajutorul unei diete realizate de un nutriționist. (..) Beau câteva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din străinătate, nu mă mai ridic sătulă de la masă, fac sport, masaj și saună. Toate acestea m-au ajutat să revin în formă. Mă simt mult mai bine după ce am slăbit. Dimineața mă trezesc fără ceas și am mai multă energie”, a dezvăluit Andreea Marin, la PRO TV.

Andreea Marin a împlinit recent 47 de ani și spune că noua vârstă a venit și cu un plus de griji la capitolul stil de viață. Pentru vedetă, moderația a fost salvarea, după ce a trecut de 40 de ani. 

“Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția! Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit. Până la urmă este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni că trebuie să renunți la plăcerile vieții. Și eu sunt un om care iubește această parte culinară și nu o refuz, dar asumat fac asta. Oameni suntem, nu mașinării. Nu poți pune toate tipurile de presiune pe minte și trupul tău în același timp. Trebuie să lași totuși să existe și aici o moderație. Adică, faci azi un efort, dar o lași mai moale pe partea cealaltă pentru că altfel începi să te epuizezi, să faci anemie. Orice exces înseamnă ceva rău pentru sănătatea noastră”, a explicat Andreea Marin.

 

Alimentele la care nu ar putea renunța niciodată

 

Recent, Andreea marin a completat în ORACOLUL SPECTACOLA și ne-a dezvăluit care sunt alimentele la  care nu ar putea renunța niciodată.

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Andreea Marin: Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun tine loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel