Andreea Esca nu gătește niciodată. Fiica ei a dat-o de gol: „De obicei facem câteva patiserii”

Data publicării:

Alexia Eram a dezvăluit cum se pregătește familia ei să întâmpine Crăciunul. 

Andreea Esca și familia ei se pregătesc să petreacă sărbătorile departe de casă. Tocmai din această cauză, Alexia Eram spune că în casa lor nu se prea gătește în această perioadă. Mai mult, aceasta a dat-o de gol pe celebra prezentatoare de faptul că, de regulă, nu-și petrece prea mult timp în bucătărie, singurele preparate pe care cele două și le-au propus să le pregătească în această perioadă fiind câteva dulciuri. 

„Mama nu prea gătește, dar de obicei facem câteva patiserii. Dar anul acesta vom fi plecați de Crăciun, cu familia. Mă împart de fiecare dată, cu familia din România, luăm masa aici, cu familia din Franța, masa acolo, cu familia din Iași, masa în Iași”, a dezvăluit Alexia Eram, potrivit playtech.

Te-ar putea interea și: Andreea Esca, scandal cu o editură. Prezentatoarea TV a răbufnit: „Hai să ne respectăm”

 

Fiica Andreei Esca nu-și dorește să fie prezentatoare de știri

Când vine vorba de meseria pe care o va practica în viitor, Alexia Eram rămâne încă îndoielnică. Aceasta nu exclude o carieră în televiziune, însă spune că nu-și dorește, în niciun caz, să urmeze exemplul mamei ei. În schimb, creatoarea de conținut s-ar vedea la cârma unei emisiuni de divertisment sau, de ce nu, chiar în rolul de actriță. 

„Am avut mai multe idei, voiam să fiu medic legist, la un moment dat. Mi se părea foarte tare, deși nu-i chiar așa. Sunt fericită unde am ajuns.

Nu pot spune că nu mă așteptam, de mică am fost crescută într-o familie care oricum era publică. Și mi-a plăcut acest lucru și uite unde am ajuns.

La Știri nu mi-aș fi dorit să fiu, e prea serios pentru mine, dar la televizor la o emisiune, de ce nu? M-aș vedea prezentând o emisiune de divertisment. Chiar și actriță în filme, seriale. Dar cine știe ce se va întâmpla în 2023”, a mai declarat ea, pentru sursa citată.

Citește și: „Trădare din partea unor colegi de breaslă”. Andreea Esca rupe tăcerea despre episodul în care a înjurat în fața camerei / VIDEO

Alexia Eram visează să-și deschisă propria afacere

Când vine vorba de dorințele de final de an, Alexia Eram spune că visează să-și deschidă propriul bussines. Chiar dacă este extrem de virală în social media, acolo unde are o comunitate destul de mare de fani, aceasta își dorește să pună cât mai de curând bazele propriei afaceri. 

„De obicei, dorințele nu se spun, până nu se îndeplinesc. Dar pe lângă faptul că vreau să fiu fericită în continuare, sănătoasă, să răzbesc cât mai mult în social-media, poate reușesc și să-mi fac propriul meu bussines”.

Poate te interesează și: Andreea Esca, DIETĂ. Cum a slăbit celebra prezentatoare TV: ”Cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine”

 

Fiica Andreei Esca este independentă financiar

Alexia Eram este deja independentă financiar, la vârsta de 22 ani. Chiar dacă nu a vrut să dea detalii cu privire la cifrele pe care le încasează lunar, aceasta a dezvăluit faptul că a făcut deja achiziții uimitoare și că își permite să-și „răsfețe” toate plăcerile.

„Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a spus Alexia Eram, potrivit impact.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel