Andreea Esca, DIETĂ. Cum a slăbit celebra prezentatoare TV: ”Cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Esca a dezvăluit care este dieta cu ajutorul căreia se menține în formă.

Andreea Esca se mândrește cu o siluetă de invidiat, pentru care, la un moment dat, a făcut sacrificii destul de mari. Celebra prezentatoare TV vrea să țină pasul cu fiica sa, Alexia Eram, motiv pentru care a apelat la diferite diete de-a lungul timpului, pentru a scăpa de surplus de kilograme. Se pare însă că rezultatele au fost pe măsura muncii sale, iar acesta a slăbit în jur de șapte kilograme recent.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult.

De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a povestit Andreea Esca potrivit cancan.

Recunoașteți personajul: Este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV

 

 

”Cred că e bine a mânca mai puțin”

Nu este prima dată când Andreea Esca a ținut o dietă. Vedeta Pro TV obișnuiește să facă asta anual și, în trecut spunea faptul că a încercat și varianta cu sucurile de detoxifiere, dar, crede ea, secretul stă în alimentație.

"Mai beam înainte sucuri de la detox, dar pur și simplu pentru că îmi plac, dar nu că am avut vreun program de detoxifiere. Nu mă pricep, nu știu cât de adevărate sunt chestiile astea cu detoxifieri, trebuie întrebată doamna Bilic, dar eu cred că corpul uman e foarte deștept și știe el singur, așa, să se detoxifice. Însă cred că e bine a mânca mai puțin", a mai declarat Andreea Esca în urmă cu ceva timp  pentru Click!

Andreea Esca, trucul de frumusețe pe care îl folosește de la 20 de ani. Cum ține ridurile la distanță, la 49 de ani: „Nu îmi lipsește niciodată”

 

”Eu nu pot să țin à la long același regim”

Mai mult, Andreea Esca spune că nu poate să țină aceeași dietă pe termen lung, motiv pentru care a avut nevoie de ajutorul mai multor medici nutriționiști, de-a lungul timpului. Vedeta și-a dat seama în final că nu este vorba despre ce mănânci, ci despre cum alegi să consumi alimentele respective.

”Da, am ținut dietă, am mers întâi la o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult - eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc - și după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a dezvăluit Andreea.

Andreea Esca, despre momentul în care CERȘEA pe stradă: Ceream un leu sau 25 de bani. Ai mei află chiar ACUM

 

 

 

Trucul de frumusețe al Andreei Esca

Andreea Esca nu se poate mândri doar cu o siluetă impecabilă, ci și cu un ten luminos, fără riduri. Vedeta și-a dezvăluit astfel secretul tinereții.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani.

Cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi.

Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!', a declarat Andreea Esca în cadrul unui podcast, potrivit VIVA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel